Χαμός στο ΔΣ Τρίπολης! Επέμβαση της Αστυνομίας! (video)

Το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης έφερε έριδες στο Δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης με την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται όταν ο αντιδήμαρχος κ. Βόσνος ανέφερε ονομαστικά έναν πολίτη ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα.

Το θέμα είχε να κάνει με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στον Δήμο Τρίπολης και με μια αποδοχή χρηματοδότησης από την εταιρία που εκμεταλλεύεται τις εγκαταστάσεις.

Ο πολίτης διαμαρτυρόμενος για την τοποθέτηση του αντιδημάρχου επενέβαινε στα λεγόμενα του κ. Βόσνου.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης είπε στον πολίτη να περάσει έξω από την αίθουσα με τον πολίτη να μην υπακούει και να θέλει να τοποθετηθεί. Και ενώ ο έλεγχος έδειχνε να χάνεται, ο κ. Κακλαμάνος διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά, προκειμένου να αποχωρήσει ο πολίτης.

Μετά την έναρξη της συνεδρίασης ο πολίτης ξαναμπήκε στην αίθουσα και συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά η λογομαχία μεταξύ του προέδρου και του πολίτη.

Μετά από μερικά λεπτά και ενώ δεν υπήρχε ροή στη συνεδρίαση με τον πρόεδρο να ζητάει να βγει από την αίθουσα ο πολίτης και ο πολίτης με τη σειρά του να ζητά επίμονα τον λόγο για ένα λεπτό, ο κ. Κακλαμάνος κάλεσε την Αστυνομία για να επέμβει.

Ο κ. Τζιούμης φανερά απογοητευμένος με την κίνηση αυτή του προέδρου σηκώθηκε να αποχωρήσει από την συνεδρίαση με τον κ. Τσιαμούλο να αντιδρά και να αναφέρει ότι ο πρόεδρος σωστά έπραξε και κάλεσε την Αστυνομία καθώς ο πολίτης δεν συμμορφωνώταν.

Ο πολίτης μετά το τηλεφώνημα αποχώρησε από την αίθουσα ανακαλώντας τις εκφράσεις του περί παρασκηνίου και «βρομιών». Τελικώς, ο πολίτης αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

arcadiaportal