Βρέθηκε νεκρή η Ηλιάννα στην περιοχή Τηγάνια Λακωνίας!

Τραγικός επίλογος

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του FLY, η Ηλιάννα Σταμαδιάνου, η νεαρή γυναίκα από τον Ασωπό Λακωνίας, που επί μία εβδομάδα δεν έχει δώσει ίχνη ζωής, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο είχε πέσει σε γκρεμό στην περιοχή Τηγάνια Λακωνίας. Συγκεκριμένα ένας ψαράς εντόπισε τη σορό της μέσα στο αυτοκίνητό της στο βυθό της θάλασσας στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά, κάτω από ένα ξωκλήσι.

Υπενθυμίζεται ότι η Ηλιάννα είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης προς ξημερώματα Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τη μητέρα της 26χρονης, η νεαρή Ηλιάννα Σταμαδιάνου βρισκόταν στο σπίτι της στον Ασωπό Λακωνίας μέχρι και την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ. «Στις 6 το πρωί της Πέμπτης, μόλις ξύπνησα, δεν τη βρήκα στο σπίτι. Την αναζητήσαμε στο κινητό αλλά ήταν κλειστό», περιγράφει για το χρονικό της εξαφάνισης η κ. Μαρία Σταμαδιανού.

Η 26χρονη έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Toyota Yaris, και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η οικογένειά της την αναζητούσε  παντού, ενώ τελευταία οι έρευνες είχαν στραφεί και στο Βόλο.