Σπάρτη – A.O. Xανιά Κισσαμικός 1-3 (video+Δηλώσεις)

Η ΑΕ Σπάρτη υποδέχτηκε το Σάββατο 31.03.2018 στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον Κισσαμικό στο πλαίσιο της 24ης αγςνιστικής της Football League και γνώρισε την ήττα με 1-3. Ενας αγώνας που η Λακωνική ομάδα ήθελε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ούτως ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, πράγμα όμως που δεν κατάφερε.

Η Σπάρτη είχε στα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ράντι από πλάγια θέση σούταρε και η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Αμέσως μετά ο Κισσαμικός προηγήθηκε, ενώ η Σπάρτη πλησίασε άμεσα στην ισοφάριση, όταν ο Ράντι και πάλι από ευνοική θέση μέσα στην περιοχή σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και έφυγε ψηλά κόρνερ. Η ομάδα της Κρήτης μετά από έναν πολύ ωραίο συνδυασμό διπλασίασε τα τέρματά της. Δίχως κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση τελείωσε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπάρτη έπαιξε πιο ψυχωμένα και κατάφερε να μειώσει μετά από απευθείας χτύπημα φαουλ του Τριανταφυλλάκου. Το τρίτο υπέροχο γκολ όμως λίγα λεπτά αργότερα του Κισσαμικού, εκμηδένισε τις ελπίδες για τη Σπάρτη να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

Τα γκολ του αγώνα: Χαλκιαδάκης 0 – 1 (10′), Χαλκιαδάκης  0 – 2 (14′), Τριανταφυλλάκος 1 – 2 στο (70′) και Ξύδας 1 – 3 (81′).

Α.Ε. Σπάρτη (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Κολτσίδας, Σανδραβέλης (46′ Δεινόπαπας), Τζιμόντζι, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, 27 Τσιόφου (69′ Μπέλης), Ράντι, Φουρτάδο (56′ Ράνος).

Τρακακης, Δεινοπαπας, Καζβιροπουλος, Μπελης, 26 Μπουζουκης, Ράνος, Σάββα.

A.O. Xανιά Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): 30 Λαζαρίδης, 6 Σελινιωτάκης, 14 Γκίνη, 33 Λεμονής, 3 Αρναούτογλου, 4 Μακροπουλιώτης, 5 Παντελάκης, 9 Χαλκιαδάκης, 28 Ξύδας, 20 Ζιούλης, 29 Λέο Μπατίστ (86′ Νικόλτσης).

87 Παπαδόπουλος, 22 Τόλι, 18 Φουάσης, 10 Βρεττός, 34 Σάλιακας, 11 Νικόλτσης, 17 Αποστολίδης.

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Βοηθοί: Καρβούνης (Μεσσηνίας), Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

*Δείτε τα Highlights του αγώνα καθώς και τις δηλώσεις των προπονητών στο Flynews.gr