Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και παρέσυρε μικρό παιδί στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου

Σύμφωνα με ανάρτηση της μητέρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, χρώματος μπλε, που οδηγούσε 75χρονος, παρέσυρε το γιο της στο κέντρο της Σπάρτης και συγκεκριμένα στην οδό Κ.Παλαιολόγου. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε ότι ο απαράδεκτος οδηγός άνοιξε το παράθυρό του, υποσχέθηκε να γυρίσει, για να φροτνίσει το τραυματισμένο παιδί, αλλά τελικά εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λακωνίας με σπασμένο πόδι, χτυπήματα στο πρόσωπο, και εκδορές σε άλλα μέρη του σώματός του. Έκκληση απευθύνει η μητέρα μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τυχόν πληροφορίες από συμπολίτες που είδαν ή παρατήρησαν οτιδήποτε, ούτως ώστε να βοηθήσουν την Αστυνομία να εντοπίσει τον άνθρωπο που τραυμάτισε το παιδί της.

Η ανακοίνωση της μητέρας εδώ:

Το βράδυ που μας πέρασε περί τις 10:30 με 10:40 ο γιος μου με έναν φίλο του διέσχιζαν τη διάβαση πεζών επί της Κων/νου Παλαιολόγου από το σημείο που βρίσκεται περίπου το Σεβίλλη με προορισμό το απέναντι περίπτερο… Ένας … γιατί άνθρωπο δεν θα τον πω, παρέσυρε το παιδί μου ερχόμενος από αριστερά και το έσυρε, ενώ διέβαινε τη διάβαδη πεζών, μέχρι τους απέναντι φοίνικες.

Μέσα στη βροχή ο γιος μου του φώναξε να κατέβει ενώ ήταν κάτω, έβρεχε καταρρακτωδώς και ο φίλος του φυσικά τα είχε χαμένα.

Εκείνος κατέβασε λίγο το τζάμι, είπε πως έρχεται ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ…

Ευτυχώς ύστερα από συνεννόηση δική μου με τον πρώην άντρα μου που ήταν έξω για να έχει τον έλεγχο, όπως συνηθίζουμε, έτρεξε πρώτος αυτός.

Το παιδί μου μέχρι στιγμής είναι καλά με σπασμένο πόδι, χτυπήματα στο πρόσωπο, μάτι και τρανταγμένο σώμα.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όπως δηλώθηκε φυσικά και στην αστυνομία όποιος γνωρίζει κάτι για έναν άνθρωπο γύρω στα 75 με άσπρα μαλλιά και μπλε BMW εσωτερικά να με ενημερώσει δίχως να φοβάται πως θα τον εκθέσω ΠΟΤΕ!

Αύριο θα έχω περισσότερα στοιχεία.

Απλά να τον βρω, να τον κοιτάξω στα μάτια….και ξέρω τι θα του πω ως άνθρωπος και μάνα.

ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ….σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…