Σκάλα | 23χρονη μητέρα κακοποίησε το 2,5 ετών παιδί της!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο το απόγευμα 7 Ιανουαρίου στη Σκάλα Λακωνίας. Συγκεκριμένα σε οικία όπου διέμενε η 23χρονη μαζί με τον 51 ετών σύντροφό της (και οι δύο Έλληνες κάτοικοι Λακωνίας), σύμφωνα με το ρεπορταζ του FLY, η μητέρα χτύπησε στο κεφάλι με βιαιότητα το μικρό αγοράκι της μόλις 2,5 χρόνων. Η ίδια το μετέφερε στο νοσοκομείο Σπάρτης.

Τα τραύματα όμως ήταν τόσο σοβαρά και κρίθηκε αναγκαία η τάχιστη διακομιδή του παιδιού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή καθώς έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,φέρει μώλωπες αλλά και καψίματα στο σώμα του από τσιγάρο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε εκ νέου μεταφορά του αγοριού στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Η 23χρονη μητέρα του παιδιού και ο 51χρονος σύντροφος της οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου και θα οδηγηθούν στον ανακριτή.