Σε απεργιακό κλοιό η χώρα | Ποιοι κατεβαίνουν στο δρόμο

Παραλύει σήμερα η χώρα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Μάλιστα, στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις  διαμαρτυρίας.

Τρόλεϊ, λεωφορεία και συρμοί του ηλεκτρικού (Γραμμή 1 Πειραιάς – Κηφισιά) θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Οι γραμμές του μετρό (2,3) θα εκτελούν δρομολόγια από τις 9π.μ έως τις 4μ.μ. Λόγω της 24ωρης απεργίας δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από τους σταθμούς Δουκίσσης Πλακεντίας Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από σήμερα τα μεσάνυχτα έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Οι αμαξοστοιχίες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη που αναχωρούν στις 23:55 και 23:00 αντίστοιχα, το βράδυ της Πέμπτης, θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη της απεργίας.

Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας μέχρι και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Στην απεργία συμμετέχουν επίσης νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τη συμμετοχή στην αυριανή απεργία έχει ανακοινώσει και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος, που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στα ιδιωτικά σχολεία.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και σε οκτώ πτήσεις της Οlympic Air λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας (08:00 – 12:00) του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Ανακοίνωση Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Την τρέχουσα εβδομάδα το εργατικό κέντρο Λακωνίας έχει προγραμματίσει δύο δράσεις και χρειάζεται την βοήθειά και την παρουσία όλων σας.

1η Δράση
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να συναντηθούμε στη Γενική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017.

Το Εργατικό κέντρο Λακωνίας, καλεί όλα τα Σωματεία – μέλη του, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, να συμμετέχουν δυναμικά στην Απεργία εν όψει της ψήφισης ενός νέου αντεργατικού – αντικοινωνικού Προϋπολογισμού.

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην Απεργία την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017 και στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις

Λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος ο Κος Αλέξης Μητρόπουλος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην προγραμματισμένη δράση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας.

Σχετικό Θέμα

Ν.Μηνακάκης: «Δεν χαρίζουμε το δικαίωμα της απεργίας σε κανένα»