Πρωταθλητής Λακωνικός: Τους πήραν … και το σήκωσαν!

Α.Σ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ – Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ: 58 – 47

Τα παιδιά … μεγάλωσαν και σηκώνουν κούπες! Μόνο δικαιωμένοι μπορούν να αισθάνονται οι προπονητές του Λακωνικού, Θεόδωρος Σφυρής και Θανάσης Σκιαδάς, ύστερα από το πρωτάθλημα που κατέκτησαν με τους Εφήβους της ομάδας, με τα παιδιά δηλαδή που κοουτσάρουν από πολύ μικρή ηλικία.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, σ΄ένα ματς για γερά νεύρα και σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Γυμναστήριο, το εφηβικό τμήμα του Λακωνικού επικράτησε της ΑΕΣ με 58 – 47, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού!

Το σκορ σημείωνε συνεχώς εναλλαγές, με τις δύο ομάδες να κονταροχτυπιούνται και να παίζουν όμορφο μπάσκετ. Μ’ ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Λακωνικός πήρε κεφάλι, χτίζοντας μία διαφορά που κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Το πρωτάθλημα αυτό σίγουρα αποτελεί απάντηση των Εφήβων σε όσους τους αμφισβήτησαν και αναμφισβήτητα θέτει σημαντικές βάσεις για την ομάδα του Λακωνικού, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πιτσιρικάδες έρχονται με φόρα να στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την ανδρική ομάδα.

Α.Σ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ – Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ: 58 – 47

Δεκάλεπτα: Α(11-12), Β(14-15), Γ(20-10), Δ(13-10)
ΚΔΓ Σπάρτης 16-10-2016 , 20.00

Διαιτητές : Κυριακόπουλος, Τσούβαλης

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ (Σφυρής – Σκιαδάς): Μάζης Δ., Κουτράκος Δ. 3(1), Χριστοδουλάκος Λ. 8(1), Λιναρδάκης Ν.8(1), Μετούσι Μ. 2, Μπάχα Μ.20(3), Αγγουράς Χ.17(2), Θεοδωρόπουλος Π., Μηλιάκος Κ., Μπαρταϊα Κ.

Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ (Χίος – Καββούρης): Διονυσάκος Β., Κοντός Β. 4, Λιόλιος Δ. 10, Χαλούλος Δ. 15(2), Γρηγορίου Π., Ράλλης Β. 2, Φλώρος Ν. 2, Παινέσης Ν. 5, Κανελλόπουλος Κ. 9.lakonikos2lakonikos1