Ο Μητσοτάκης διέγραψε το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών: Δήλωση Δ.Καμπόσου

Εκτός Νέας Δημοκρατίας έθεσε τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφορμή οι νέες δηλώσεις του για τον Γιάννη Μπουτάρη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

Ο ίδιιος ο κ.Μητσοτάκης έγραψε στο twitter: “Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας”.

“Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.

Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι”, ανέφερε ειδικότερα ο κ.Καμπόσος.

Το βίντεο που προκάλεσε τις αντιδράσεις ανέβασε στο λογαριασμό του στο youtube ο ΣΥΡΙΖΑ:

Απάντηση Δημάρχου:

«Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να με διαγράψει από το κόμμα . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι.
Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους.
Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ.
Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ.»
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος