Ο Β.Βρουλίτης στον FLY για δηλώσεις Αναγνωστάκου – Δημητριάδη | “Γελάει ο αγροτικός κόσμος”

Τα μπλόκα των αγροτών ξεκίνησαν, αλλά οι αγρότες μοιάζουν διχασμένοι, φαινόμενο που παρατηρείται και στη Λακωνία, καθώς, όπως επιβεβαίωσε, σήμερα, στην πρωινή ζώνη του FLY, ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας, κύριος Βασίλης Βρουλίτης, υπάρχουν δύο γραμμές διεκδικήσεων και πάλης, αυτή του υπουργού που θέλουν να περάσουν οι κύριοι Δημητριάδης και Αναγνωστάκος και αυτή της μικρομεσαίας αγροτιάς που ξεκληρίζεται.

Ο κύριος Βρουλίτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα μπλόκα είναι η ανώτερη μορφή πάλης των αγροτών και με αυτού του είδους την κινητοποίηση πέτυχαν πέρυσι το αφορολόγητο.

Σχετικά με τη διάταξη που ανέφερε ο κύριος Δημητριάδης στον αέρα του FLY και η οποία κάνει λόγο για την αναγκαιότητα ύπαρξης μόνο ενός αγροτικού συλλόγου σε κάθε νομό, ο κύριος Βρουλίτης απάντησε, μεταξύ άλλων, ότι ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ανατολικής Μάνης μπορεί να τους κάνει … μήνυση!

Μάλιστα, ο διοικητικός επικεφαλής του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας έκανε λόγο για ξεπουλημένες ηγεσίες, για … καφέδες με τον κύριο Αποστόλου, αλλά και για το γεγονός ότι γελάει ο αγροτικός κόσμος με τα όσα ακούγονται περί κομματικοποίησης των μπλόκων.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη