“Νοσοκομείο Σπάρτης επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ”

Σήμερα, με αφορμή περιστατικό, που έλαβε χώρα στο Νοσοκομείο Σπάρτης με υπάλληλο φύλαξης με την ένδειξη διακριτικών SECURITY υπό στολή που παραπέμπει σε αστυνομική, με αποτέλεσμα τη σύγχυση των εισερχομένων ως προς την ιδιότητα του υπαλλήλου, διαπιστωθήκαν τα παρακάτω και η διοίκηση του νοσοκομείου σε παράπονα δεν έλαβε θέση αλλά τα επικρότησε και γνώρισε ότι γίνονται με τη συναίνεση της.

Συγκεκριμένα: Ο αναφερόμενος υπάλληλος φύλαξης με την ένδειξη διακριτικών SECURITY σε στολή που παραπέμπει σε αστυνομική υπό τις εντολές τις διοικήσεως έχει δικαίωμα υπό τύπο ανακρίσεως να ρωτάει τους εισερχομένους στο νοσοκομείο με το όχημά τους που πηγαίνουν χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απαγορευτική πινακίδα. Επίσης, δεν υπάρχει εμφανής μεγάλη ορατή πινακίδα (δεν είδα) ότι όλα τελούνται υπό βιντεοσκόπηση παρότι είναι εμφανείς οι κάμερες.

Επισημαίνεται ότι μέσα από το νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην βόρεια πλευρά υπάρχει δημόσια οδός που διέρχεται εντός του νοσοκομείου χωρίς απαγορευτικό εισόδου με δυνατότητα ελεύθερης χρήσης της οδού. Εν συνεχεία χωρίς να υπάρχει παραμικρή σήμανση ρύθμισης κυκλοφορίας -στάθμευσης εντός του νοσοκομείου ο αναφερόμενος υπάλληλος φύλαξης με την ένδειξη διακριτικών SECURITY σε στολή που παραπέμπει σε αστυνομική προβαίνει σε έλεγχο κυκλοφορίας και σταθμεύσεων εντός του χώρου του νοσοκομείου ελέγχοντας σταθμεύσεις σε πάρκιν του νοσοκομείου παρότι αυτές δεν εμποδίζουν ασθενοφόρα , οχήματα γιατρών , και λοιπά οχήματα ανάγκης και εν συνεχεία ακολουθώντας ιδιώτες στους διαδρόμους του νοσοκομείου διαπλικτήζετε δημοσίως μαζί τους για τις σταθμεύσεις τους Κάθεστε καλά ακούστε την απάντηση της διοικήσεως του νοσοκομείου :

Έλεγχος γίνεται δια να αποφευχθεί συμβάν απόπειρας δολοφονίας γιατρού με αφορμή μεμονωμένο παλαιό περιστατικό. Είμαστε καλά μπορεί να γίνει σωματικός έλεγχος ώστε να αναβρεθεί πυροβόλο η άλλο όπλο; Η μήπως ο ελεγχόμενος θα πει: ||||πάω να δολοφονήσω ένα γιατρό» Στο νοσοκομείο δεν πάμε για βόλτα έχουμε την ανάγκη των αξιόλογων ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ . Κατά την άποψη της διοικήσεως θα πρέπει να αισθάνονται ανασφαλείς . Μήπως θα πρέπει να τους χορηγήσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα! Λίγη σοβαρότητα κύριοι!

ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ .