Ναρκωτικά και παράνομα όπλα στη Σκάλα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 37 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, τρίφτης κάνναβης και κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχαν παράνομα.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης και του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δύο αλλοδαποί, ένας 21χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 43χρονος, υπήκοος Αλβανίας, αντίστοιχα, γιατί ο 21χρονος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και ο 43χρονος κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, 37χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, διέρρηξε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε πακέτα τσιγάρων, καθώς και προϊόντα καπνού.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μεταλλική ράβδο, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.