Μύρισε … Χριστούγεννα στην Πάτρα

Μύρισε… Χριστούγεννα τα τελευταία δυο 24ωρα στην Πάτρα έστω και λίγο και μόνο το βράδυ. Τα συνεργεία του Δήμου άρχισαν ήδη να τοποθετούν το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, εργασία η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σε πυρετώδεις ρυθμούς σύμφωνα με πληροφορίες κινούνται και οι προετοιμασίες για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού φέτος στην πλατεία Γεωργίου.

Ο Δήμος Πατρέων, όπως έχει ήδη δημοσιοποιήσει το thebest.gr, φιλοδοξεί να αναβαθμίσει κατά πολύ την χριστουγεννιάτικη εικόνα στο κέντρο της Πάτρας.

Οι πληροφορίες θέλουν ήδη να έχουν παραγγελθεί περισσοτερα σπιτάκια για το στήσιμο στην πλατεία, ενώ πολύπλευρες θα είναι οι δράσεις και οι εκδήλωσεις που θα πραγματοποιηθούν από το τελευταίο 10ημερο του Δεκέμβρη μέχρι και την Πρωτοχρονιά.

Στους στόχους είναι και η λειτουργία καρουσέλ και παγοδρομίου με το ενδεχόμενο κάποιο από τα δυο να λειτουργήσει στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων να παραμένει για την ώρα ανοιχτό.

Επιπλέον πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να “αποκεντρώσει” φέτος τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Έτσι στον προγραμματισμό έχουν ενταχθεί μεγάλες συνοικίες στις οποίες θα πραγματοποιηθούν ορισμένες από τις εορταστικές δράσεις.