Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκε μία πλαστική ράβδος, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης, μία περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 28.8.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις αποφάσεις, μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για πλαστογραφία, δύο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, για πλαστογραφία και χρέη προς το Δημόσιο, αντίστοιχα και μία ( του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά, για πλαστογραφία.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -4,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, 47χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, κατείχε περίστροφο, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα και ξιφολόγχη, με μήκος λάμας -17- εκατοστών.