Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο! Κλιμακώνεται η παραβατικότητα!

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 32χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε -60- δισκία που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 26.5.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για απόπειρα κλοπής.