Με ιδιαίτερη επιτυχία το 19ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης

Το 19ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης πραγματοποίησε η Ενορία Κοκκινoρράχης το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2017 στο προαύλιο του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου. Πλήθος κόσμου, παρά τις αντίξοες συνθήκες (δυνατός αέρας) ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ενορίας, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο έξω από τον Βυζαντινό Ναό.

Κατά το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, το κοινό διασκέδασαν τα μέλη της Χορωδίας, «Μουσικό Εργαστήρι της Χρυσάνθης Μάνδρου Φιλιππάκου» από το Γύθειο με διάφορα ποιοτικά τραγούδια, γεμάτα ζωντάνια. Ενώ στην συνέχεια τραγούδησαν τα μέλη της Ενοριακής Χορωδίας Κοκκινορράχης που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με ποιοτικά τραγούδια του Ανατολικού Αιγαίου και της Μικράς Ασίας. Και οι δύο χορωδίες εισέπραξαν κατ’ επανάληψη θερμό χειροκρότημα από το κοινό. Υπεύθυνες για τη χορωδία του Γυθείου ήταν η Μουσικός Χρυσάνθη Μάνδρου Φιλιππάκου, ενώ για την Ενοριακή Χορωδία Κοκκινορράχης ήταν οι Μουσικοί: Χαρούλα Βελισσάρη – Βαδάκογλου, Τριάδα Παλαιοκώστα και Χαρούλα Παπαδοπούλου. Την χορωδία της Κοκκινορράχης συνόδευσαν με τα μουσικά τους όργανα, οι μουσικοί κ. Σάββας Αραβανής και Αλέξης Καραμποήτης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το μέλος του Φιλοπτώχου Ταμείου Κοκκινορράχης κ. Νικολέτα Ηλιάδη. Την νησιώτικη διακόσμηση του χώρου είχν αναλάβει η κ. Ειρήνη Χούπη Γιαννακάκη, η κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου και η κ. Νίνα Κολοβού Ο εφημέριος της ενορίας π. Συμεών Παπαγεωργίου συγκινημένος από την προσέλευση τουκόσμου, μίλησε στην συνέχεια καρδιακά προς τους παρευρισκομένους, ενώ στο τέλος των μουσικών προγραμμάτων, τα μέλη των χορωδιών παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA