Μεταγραφικά γκάζια η Σπάρτη με ακόμα τρεις προσθήκες – Κάτι “παίζει” με Φουρτάδο!

Ακόμα τρεις καλούς παίκτες προσέθεσε στο δυναμικό της η ΑΕ Σπάρτη, καθώς απέκτησε τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, Διονύση Μπέλη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Καλλιθέα και παραλίγο φέτος να μετακομίσει στον Πανιώνιο.

Επίσης αποκτήθηκε ο Έρικ Γουόρντεν, με τον 24χρονο Γκανέζο φορ να έχει πλούσια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα,αλλά και ο  Ταουόνγκα Τσιμόντζι, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ψαχνών και Πλατανιά. Ο 28χρονος μέσος από το Μαλάουι, την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Α’ Κύπρου με την ΑΕΖ Ζακακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο στόχαστρο των ιθυνόντων της ομάδας βρίσκεται ο Πορτογάλος επιθετικός Εμίλιο Φουρτάδο, που αγωνιζόταν τελευταία στην Πολωνία και την Γκρούντζιαντζ. Αν πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η μεταγραφή σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα πιο μεγάλα μεταγραφικά ΜΠΑΜ του καλοκαιριού…Ίδωμεν!

Στην Ελλάδα  σας θυμίζουμε ήρθε το 2009 για λογαριασμό του Ιωνικού και στη συνέχεια έπαιξε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΚ, Παναιγιάλειο και Πανσερραϊκό. Στη Β’ Εθνική μετρά 120 συμμετοχές και 58 τέρματα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Διονύση Μπέλη, ο οποίος τα τελευταία τρία αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, καταγράφοντας 65 συμμετοχές και 9 γκολ στη Football League. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον μέσο Tawonga Chimodzi, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη χώρα μας σε Ηρακλή Ψαχνών και Πλατανιά και πέρυσι έπαιξε στην Κύπρο και την ΑΕΖ Ζακακίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Έρικ Γουόρνεν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Καλλιθέα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».