Μεσσηνία | Πυροβολισμοί από ΡΟΜΑ σε κατάστημα με 5 τραυματίες

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν την Κυριακή το απόγευμα (ώρα 17:00) στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο Κοπανάκι Τριφυλλίας, σε κατάστημα στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ένας ΡΟΜΑ είχε φραστικό επεισόδιο με τους υπαλλήλους καταστήματος ουζερί, το οποίο έληξε με την παρέμβαση των θαμώνων που βρίσκονταν επίσης στο μαγαζί και τελικά τον απώθησαν.

Ο 27χρονος ΡΟΜΑ, ύστερα από λίγη ώρα, επέστρεψε στο σημείο με άγριες διαθέσεις κρατώντας μία καραμπίνα, εισήλθε στο ουζερί και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως τον κόσμο. Αποτέλεσμα ήταν να σπάσει τη βιτρίνα, αλλά και να τραυματίσει τρεις πελάτες.

Κάποιοι πελάτες βρήκαν το θάρρος και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν. Αμέσως μετά όμως μπήκε στο ουζερί ο αδερφός του δράστη 32 ετών κρατώντας και αυτός μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί προς τους θαμώνες, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ακόμα 2 άτομα. Οι τραυματίες διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και το Παναρκαδικό.

Οι δύο δράστες μετά το συμβάν τράπηκαν σε φυγή, αλλά μετά από λίγη ώρα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την Αστυνομία.