Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού Γυθείου μέσα στο Βλαχιώτη! (video+Δηλώσεις)

Φωτιά πήρε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Γυθείου μέσα στο Βλαχιώτη.
Οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Κατσίχτη παίζοντας με ψυχή και ουσιαστικά γνωρίζοντας ότι είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να ξαναμπούν στο “κόλπο” του πρωταθλήματος ήταν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και με 2 γκολ στο 1ο ημίχρονο των  Κατσικά 0 – 1  5′, και Παντελή 0 – 2 στο 21′ με απευθείας φάουλ έβαλαν τις βάσεις για την μεγάλη νίκη.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα πίεσε αλλά οι βαθιές μπαλιές που επιχειρούσαν οι παίχτες του προς την επίθεση, πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Παρόλα αυτά από μια στημένη φάση ο Αστέρας Βλαχιώτη κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Μπούνα, που όμως έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Κόκκινη κάρτα δέχτηκε στο 67′ περίπου του αγώνα ο Τσιμικλής.

vlaxioti1

githeioΑστέρας Βλαχιώτη: Γαρόζης, Τσουκαλάς, Τσώνης (Τσίκαρης (Λεϊμονίτης)), Μπριλλακης, Λιόσης, Τσιμικλής, Σταμογιάννος, Αράπογλου (46′ Χαλίλι), Σαραντόπουλος, Μπούνας.

Ολυμπιακός Γυθείου: Μίρτα, Πετρόπουλος, Καρνιάτης, Καζιάνης, Γρηγορακάκης, Βλάχος (82′ Τζανετάκος), Αναστασάκος, Σουκούλι (70′ Σπυρόπουλος), Λιακάκος, Παντελής (88′ Κωστάκος), Κατσικάς.

Δείτε το βίντεο του αγώνα με τα γκολ,τις καλύτερες φάσεις καθώς και τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Γυθείου Αργύρη Κατσίχτη στη κάμερα του FLY και τον Τάκη Καρβουνιάρη.