Μαστροπεία, κλοπές, βία και ναρκωτικά στην Κορινθία

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα και πρώτες πρωινές, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, αφού μπήκαν σε οικία 69χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια έγιναν αντιληπτοί από τον 69χρονο και άσκησαν σε βάρος του σωματική βία, προκειμένου να διαφύγουν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για μαστροπεία.