Μαρτυρία ΣΟΚ εγκλωβισμένου στο Lidl από τις πλημμύρες!

Ενα κρατος που στην καθημερινοτητα σε «βασανιζει» κ στην αναγκη σου,απουσιαζει.

Τεραστιες οι ζημιεςς, 25 εγλωβισμενοι, τραυματιες και κυριως ενας νεκρος αντικρουουν ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ οποιον ισχυριστει ότι ο κρατικος μηχανισμος λειτουργησε.

Η θλιψη και η οργη ανηκει μονον σε οσους επληγησαν.

Οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (είναι αραγε Ανωνυμοι?) κρινονται από το εργο και την αποτελεσματικοτητα τους.
Η Δικαιοσυνη δεν αισθανεται την υποχρεωση να διερευνησει τις ευθυνες????

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

1.Α) Το βραδυ της 6 Σεπτ εγιναν μεγαλες πλημμυρες στον Δ Μονεμ/σιας (ισως κ αλλου)

Β) το πρωι της 7 Σεπτ και πολύ πριν τις 9.00 πμ υπηρχαν τεραστια προβληματα σε όλα τα δημοτικα διαμερισματα βορεια της ΕΟ Σκαλας -Βλαχιωτη (κατολισθησεις,πλημμυρες, επεσαν γεφυρια … ).

ΟΜΩΣ στην «ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ» Σκάλας – Βλαχιώτη κυκλοφορουσαν πεζοι κ οχηματα ανυποψιαστα μεχρι και τις 10.20 περιπου, με κινδυνο της ζωης και της σωματικης τους ακεραιοτητας.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ?) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ??? ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ????

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕς ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ο να προειδοποιησουν τους οδηγους και να διακοψουν την κυκλοφορια;

2.LIDL.

o αποκλεισμος μας διηρκησε από τις 10.15 εως τις 13.30-14.00 περιπου. Φανταστείτε, τους γονεις σας, τους παππουδες σας, τα παιδια σας (με τα προβληματα υγειας που καθενας μπορει να εχει διαβητικοι, υπερτασικοι,με δυσκολιες στη κινηση) επι τρεις κ πλεον ωρες σε νερο υψους 80 εκ., μουσκουμενους ,ορθιους κατά κανονα ,να κρυωνουν. Την αγωνια τους κ το φοβο τους ,οταν βλεπουν τη σταθμη τα νερου να ανεβαινει ,τα αυτοκινητα τους να πλυμμηριζουν. Ηταν δυσκολα και επικινδυνα ΕΚΕΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ

σχολιο Α. Το ελικοπτερο (εκτος από τα ωραια πλανα ) δεν εκανε καμμια προσπαθεια που να δειχνει ότι ειχε σκοπο τον απεγλωβισμο.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ « ΕΣΩΣΕ» ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ LIDL ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ που αρκετες ωρες πριν ειχαν ανεβει στην ταρατσα τους;

Σχολιο Β .Οι συνεγκλωβισμενοι υπαλληλοι του καταστηματος ηταν ΑΨΟΓΟΙ . Βοηθουσαν με κάθε τροπο . ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ μπορουν να γινουν πολλες παρατηρησεις για το κτηριο 1, οι πορτες του καποια στιγμη εκλεισαν και δεν ανοιγαν /καποιοι μειναμε εξω και καποιοι μεσα ,μεχρι τελους

2.εξοδοι κινδυνου δεν χρησιμοποιηθηκαν κτλ.

3.ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ Καθυστερησε παρα πολύ.Μεχρι που εμφανιστηκε το ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ –ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ . ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΑ… ΣΤΕΓΝΑ. ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο ΠΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ; Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΠΗΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ η ΜΗΧΑΝΗΜΑ και να μας προσεγγισει. Μονο εναερια μεσα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη διαθεση σας για κάθε διευκρινηση η αντιλογο.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Γ. ΚΟΥΣΟΥΛΗΣ ενας από τους εγκλωβισμενους.