Λειτουργία και Αναβάθμιση του ΕΛΤΑ Καστορείου

Με αφορμή την απάντησή σας στην ερώτηση του κ. Δαβάκη και την αναφορά του κ. Γρηγοράκου για την επικείμενη παύση λειτουργίας των ΕΛΤΑ Καστορείου και Τ.Τ. Καστορείου, στον κ. Δαβάκη απαντάτε μεταξύ άλλων ότι συνεχίζει να υπάρχουν όλες τις υπηρεσίες και ότι προγραμματίζετε προσλήψεις προσωπικού ενώ στον κ. Γρηγοράκο ότι εξετάζεται την παραχώρηση σε ιδιώτη πράκτορα όπου σημαίνει αυτομάτως παύση του Υποκαταστήματος Τ.Τ., εννοείται υποβάθμιση του καταστήματος συνολικά.
Σας αναφέρουμε για μία ακόμα φορά ότι αυτή τη στιγμή το Ταχυδρομείο – ΕΛΤΑ και Τ.Τ. Καστορείου λειτουργεί μόνο 2 φορές την εβδομάδα και σε αυτές τις ημέρες όχι όλες τις υπηρεσίες, (π.χ. εργόσημα) με αποτέλεσμα την όχι καλή εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής μας Ενότητας. Σας γνωρίζουμε πάλι ότι η Δημοτική Ενότητα Πελλάνας είναι ορεινή και αγροτοκτηνοτροφική περιοχή.

Σας ζητούμε λοιπόν πάλι, μετά από την απόφαση της 4ης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 18-12-2017, την αναβάθμιση των ΕΛΤΑ Καστορείου και όχι την υποβάθμισή του και παρακαλούμε στην τρέχουσα προκήρυξη των ΕΛΤΑ να εντάξετε θέση μόνιμου πλέον υπαλλήλου για το Κατάστημα Καστορείου.

Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Καστορείου

Οικονομάκης Γεώργιος