Λακωνικός – Καλαμάτα 80: 48-54 | Άξιοι και μάγκες παρά την ήττα!

Ηττημένοι, αλλά περήφανοι πρέπει να αισθάνονται άπαντες στο Λακωνικό, καθώς οι έφηβοι της ομάδας, έχοντας τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου τους, αντιμετώπισαν χθες, στο κατάμεστο Δημοτικό Γυμναστήριο Σπάρτης, την Καλαμάτα 80, στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Δυστυχώς, οι παίκτες του Θεόδωρου Σφυρή πέταξαν ένα ημίχρονο, καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 16 – 31 στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, με φανερό άγχος και πολλά λάθη. Στην επανάληψη, οι πιτσιρικάδες του Λακωνικού έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, καθώς γύρισαν το παιχνίδι από μία διαφορά που έφτασε και τους 19 πόντους, με κορυφαίο το Μιχάλη Μπάχα, ο οποίος με 28 πόντους και 4 τρίποντα έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Λάθη σε καίρια σημεία των τελευταίων λεπτών δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Λακωνικού να πάρουν τη νίκη και να περάσουν στην επόμενη φάση. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το εφηβικό τμήμα του Λακωνικού, όπως και οι προπονητές, Θεόδωρος Σφυρής – Θανάσης Σκιαδάς, είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια και την εικόνα που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια. Ο Λακωνικός μεγαλώνει …

Διαιτητές: Τσιμπούρης – Καραμπάγιας

Δεκάλεπτα: 8-16 | 16 – 31 | 31 – 43 | 48 – 54 |

Λακωνικός (Σφυρής): Κουτράκος, Ρηγάκος, Χριστοδουλάκος 13 (3), Λιναρδάκης, Μετούσι (2), Μπάχα 28 (4), Αγγουράς 5 (1), Θεοδωρόπουλος, Μηλιάκος, Μπαρταια.

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας): Βουγιούκος 3 (1), Μπούνας 3 (1), Μελάς, Καρούτας 5 (1), Καραγιαννίδης 9 (2), Μαυροειδής 5, Γεωργουλάκος 5(1), Κατσαρέας 24.