Κύπελλο Λακωνίας | Το σήκωσε ο Αστέρας Βλαχιώτη! (video+Δηλώσεις+φωτο)

Κυπελλούχος Λακωνίας περιόδου 2016-17 αναδείχθηκε ο Αστέρας Βλαχιώτη, καθώς επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης της ΑΕ Δήμου Πελλάνας με σκορ 2-1.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πολυάριθμοι φίλαθλοι από όλα τα μέρη του νομού.

Ο αγώνας ήταν μέτριος απο πλευράς ποιότητας,με τις δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου να κυριαρχούν.Λιγοστές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.Ο Αστέρας έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο λόγω του καλού αναμφισβήτητα ρόστερ που διαθέτει, με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες κατηγορίες.Από την άλλη η ΑΕ δήμου Πελλάνας αγωνίστηκε με πάθος,δύναμη και πραγματικά φάνηκε ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μπούνας για τον Αστέρα Βλαχιώτη άνοιξε το σκορ στο 27′ με κεφαλιά για να ισοφαρίσει στις αρχές του 2ου ημιχρόνου ο Κομιώτης στο 51′.Ο Σταμογιάννος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού.

Αστέρας Βλαχιώτη: Γαρόζης, Τσουκαλάς, Τσώνης, Μπριλλάκης, Χρήστου, Σταμογιάννος, Τσιμικλής, Λιόσης (87′ Νίκιας Γιώργος), Λεϊμονίτης (56′ Σαραντόπουλος), Αράπογλου (90′ Χαλίλι), Μπούνας.

A.E. Πελλάνας Καστορείου: Μακρής, Γομάτος, Ζωής, Μπεντεβής, Μπακιρτζίδης, Μαρίνος (66′ Πετρούλιας), Αποστολόπουλος (26′ Μανιάτης), Χρονόπουλος, Τσαρπαλής, Κομιώτης (75′ Γεωργαντάς), Σικαλόπουλος.

Δημοσιογραφική-τεχνική επιμέλεια: Τάκης Καρβουνιάρης

Περιγραφή αγώνα: Δημήτρης Ψυχογιός

Δείτε το video του αγώνα με τα γκολ, τις καλύτερες φάσεις, καθώς και την απονομή:

Δηλώσεις στον FLY του επικεφαλής του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρη Μανιατάκου:

Δηλώσεις Κώστα Οικονόμου

Δηλώσεις στον FLY του προέδρου της Ε.Π.Σ.Λ Παναγιώτη Καρρά

telikos4-flynewstelikos5-flynewstelikos1-flynewstelikos2-flynewstelikos3-flynews