Κύπελλο Ελλάδας: Σπάρτη – Ατρόμητος 0-4 (video)

Σε… παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στη Σπάρτη και τον Ατρόμητο.

Κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο από τη Λακωνική ομάδα, που θα πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες υποχρεώσεις που ακολουθούν στη Football League.

Με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα που πέτυχε δύο γκολ (τα άλλα οι Μάντσον και Μενσά) ο Ατρόμητος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 4-0 επί της Σπάρτης και προκρίθηκε στην Γ’ φάση του Κυπέλλου.

Πριν ολοκληρωθεί το 40λεπτο, το σκορ βρισκόταν ήδη στο 0-3, με ένα γκολ του Μάντσον στο 17΄ και δύο γκολ του Ουάρντα, στο 28΄ και στο 37΄. Στο 76΄ ο Μενσά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Οι συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης (46′ Μάγκας), Βοσνακιδης, Σάββα, Γραικός, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος (78′ Ντοράγκι), Μπαρέττας (61′ Κατσίκης), Φουρτάδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (65′ Μανδάς), Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Μάντσον (46′ Καρασαλίδης), Ούμπιδες, Ουάρντα, Ντάουντα (57′ Μενσά), Ντιγκινί.

Δείτε τα γκολ