Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα Σπάρτη – Ατρόμητος

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ε. Σπάρτη – Ατρόμητος για το Κύπελλο Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχήματος στην οδό Ακροπόλεως με τις εξής εξαιρέσεις:
α. Στην οδό Ακροπόλεως θα επιτρέπεται να σταθμεύουν οχήματα εκτάκτου ανάγκης (όπως ορίζονται στο άρθρο 44 ΚΟΚ) καθώς και οχήματα που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.
β. Θα επιτρέπεται η στάθμευση μόνο δικύκλων στο ανατολικό άκρο της ανωτέρω οδού και στο τμήμα αυτής από την οδό Αλκμάνος έως και την οδό Τριακοσίων.

Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχήματος στην οδό Αλκμάνος από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Γκορτσολόγου έως και την οδό Ακροπόλεως, με την εξαίρεση ότι στην οδό Αλκμάνος θα επιτρέπεται να σταθμεύουν οχήματα εκτάκτου ανάγκης (όπως ορίζονται στο άρθρο 44 ΚΟΚ) καθώς και οχήματα που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχήματος στην οδό Τριακοσίων από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Αγίου Νίκωνος έως και την οδό Ακροπόλεως.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας και κίνησης παντός είδους οχήματος στην οδό Ακροπόλεως από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Τριακοσίων έως και την οδό Αλκμάνος, πλην των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης (όπως ορίζονται στο άρθρο 44 ΚΟΚ) καθώς και των οχημάτων που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας και κίνησης παντός είδους οχήματος στην οδό Αλκμάνος από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Γκορτσολόγου έως και την οδό Ακροπόλεως, πλην των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης (όπως ορίζονται στο άρθρο 44 ΚΟΚ) καθώς και των οχημάτων που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Τη μονοδρόμηση με κατεύθυνση προς δύση της οδού Τριακοσίων, από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Κ. Παλαιολόγου έως και την οδό Λεωνίδου.

Κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κατά περίπτωση μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών.

Το Τ.Τ. Σπάρτης υποχρεούται κατά τη διάρκεια ισχύος της απόφασης, να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς επίσης και για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Οι απαγορεύσεις στάσης και στάθμευσης θα ισχύσουν από τις 10:00 έως τις 18.00 της 28ης Νοεμβρίου ενώ οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας οχημάτων από τις 13:00 έως τις 18.00 της ίδιας ημέρας.