Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για το ρόλο της Αριστεράς

Οι Λάκωνες Πατριώτες και Εθνικιστές τίμησαν τα θύματα της κόκκινης θηριωδίας στους Μολάους

Κοσμοσυρροή Λακώνων πατριωτών και εθνικιστών στην κωμόπολη των Μολάων προκάλεσε η εκδήλωση με θέμα «Δεκέμβριος 1943 – Δεκέμβριος 2016, ο εγκληματικός ρόλος της αριστεράς, τότε και τώρα» που οργάνωσε -το βράδυ της Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016- ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας και η τοπική Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Θυμάτων Τρύπας Ταράτσα, με αφορμή την θλιβερή επέτειο της βάρβαρης ανθρωποθυσίας των 39 επιφανών Μολαϊτών εθνομαρτύρων.

Οι ομιλητές κάλυψαν άριστα το θέμα και αποκάλυψαν στο εκλεκτό ακροατήριο όλες τις πτυχές της εγκληματικής φύσεως της αριστεράς, τότε και τώρα.

Τους ομιλητές και το ακροατήριο καλωσόρισε εκ μέρους της τοπικής Επιτροπής ο γεωπόνος Μιχαήλ Καρούνης, τονίζοντας ότι μόνο οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές θυμούνται και τιμούν, αψηφώντας την βολική αδράνεια, το δισταγμό και το φόβο των πολλών που είναι τελικά θύματα της προπαγάνδας της αριστεράς.

Ο ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Λάμπρος Φουντούλης, ξεκίνησε συσχετίζοντας τη δολοφονία του ήρωα υιού του Γιώργου Φουντούλη με τα εγκληματικά γεγονότα του τότε, για να καταλήξει ότι η ελληνική και πανευρωπαϊκή άνοδος του εθνικισμού είναι η μόνη απάντηση στην αριστερά και η δικαίωση των νεκρών ηρώων και μαρτύρων.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας, με τις κόκκινες σφαίρες στο ατσάλινο κορμί του, έσκυψε στην τοπική ιστορία και κατέπληξε αναφέροντας πλήθος στοιχεία για τα συγκλονιστικά γεγονότα των Μολάων τα οποία μάλιστα γνωρίζει άριστα κι από πρώτο χέρι, αφού ο παππούς του γεννήθηκε και μεγάλωσε στη λακωνική κωμόπολη. Η δικαίωση των εθνομαρτύρων θα έρθει μαζί με το θρίαμβο της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού κατέληξε.

Ο ιατρός και πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας Γεώργιος Λουκάκος τόνισε χαρακτηριστικά ότι στο συναγερμό που έχει σημάνει πρέπει να βγούμε από τα καταφύγια κι όχι να κρυφτούμε σ’ αυτά! Ήρθε η ώρα των εθνικιστών, είπε κλείνοντας την δική του ομιλία.

Η εθνική εκδήλωση στους Μολάους ολοκληρώθηκε με την ομιλία του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Ιωάννη Λαγού, ομιλία που ξεσήκωσε και ενθουσίασε τους παρισταμένους Λάκωνες πατριώτες και εθνικιστές. Η Χρυσή Αυγή, εντός κι εκτός βουλής, αντιμετωπίζει και ξεμπροστιάζει με ακλόνητα στοιχεία την αριστερά σε όλες τις εκδοχές της, και αποκαλύπτει καθημερινά τον εθνομηδενιστικό προδοτικό της ρόλο, σε αντίθεση με τη συνοδοιπορούσα με την αριστερά φιλελεύθερη κομπλεξική και φοβική ψευτοδεξιά, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ι.Λαγός.

Την εθνική εκδήλωση στους Μολάους συντόνισε ο εκδότης -και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στη Λακωνία- Γεώργιος Δημακόγιαννης, κλείνοντάς την με προσκλητήριο νεκρών και τον εθνικό μας ύμνο.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το μεσημέρι της ίδιας μέρας τελέστηκε τρισάγιο κι επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο της θυσίας των 39 επιφανών Μολαϊτών, στην τρύπα του Ταράτσα, κοντά στο χωριό Άγιος Δημήτριος Ζάρακα, στις παρυφές του χιονισμένου Πάρνωνα!

Γιώργος Δημακόγιαννης

ekdilosi1ekdilosi3