Κοπή πίτας για τον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης στο καφέ Mirador στο κέντρο της πόλης.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχήθηκαν καλή παλαιστική χρονιά σε όλους του αθλητές με υγεία και διάκριση. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο πρώην προπονητής και ιδρυτής της ομάδας της Σπάρτης Αντώνης Θεοδωρόπουλος για την πολύτιμη συνεισφορά του στο άθλημα της Πάλης στην πόλη μας λαμβάνοντας από τους υπεύθυνους «το Μετάλλιο του διαχρονικού Παλαιστή» ενώ παρουσιάστηκε και η νέα εμφάνιση της ομάδας με το καινούργιο σήμα. Παράλληλα παρουσιάστηκε και το νέο site του Παλαιστικού Σπάρτης όπου εκεί θα λαμβάνουν χώρα όλες οι δράσεις του συλλόγου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Τέλος ανακοινώθηκε και η έναρξη του τμήματος Πάλης στην Σκάλα όπου οι υπεύθυνοι προπονητές θα μεταλαμπαδεύσουν το άθλημα και στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ευρώτα.

Οι υπεύθυνοι του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης Γιάννης Παυλάκος, Γιώργος Μπαρέλος, Λεωνίδας Κανελλόπουλος και Σοφία Καμπανάρη εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Φωτογραφίες
Νίκος Κεχαγιάς και το e-sparti.gr