Καυστικό άρθρο Μπάρδη για Νικόλαρο: Από μακριά και αγαπημένοι!

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ έμεινα έκπληκτος!!! Το Μάιο του 2017 οταν και ανέλαβε την ομάδα απο τον κύριο Γιαννακόπουλο δεν είχε πει οτι έχει βρεί χρηματοδοτες για την ομάδα; Που ειναι τα σίγουρα χρήματα που έλεγε τότε;

Και ολα αυτά χωρίς να έχουν ενημερωθεί πρόσωπα της τότε διοίκηση απο κανέναν πως η ομάδα θα καταλήξει στα χέρια του!!! Έρχεται λοιπόν αυτή η ανακοίνωση της 3ης Μαΐου, ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, και παραδίδεται η ομάδα στον άνθρωπο αυτο που σήμερα τα έχει βάλει με όλους για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η ομάδα και δεν κοιτάζεται στον καθρέφτη!!! Φοβερό….

Θα,θα,θα,θα!!! Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια από τον πρόεδρο.

Μια χρονιά που είχε αρχίσει με το όνειρο της ανόδου στη Γ´εθνική.

Deja vu!!! Δεν άλλαξε τίποτα και ας εχουν περάσει οκτώ χρόνια! Με τα “θα”και τα “αν”δεν πας πουθενά! Πάντα τα ίδια. Και θα μου πείτε τώρα «γιατι δεν κάνατε κάτι εσείς που ήσασταν στην ομάδα πέρσι;» Ποιός σας είπε οτι δεν κάναμε; Μετά απο επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, μας ενημέρωσε οτι ο σημερινός πρόεδρος πίεζε αρκετό καιρό για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και λόγω του οτι αυτός τον έφερε στην Σπάρτη, θεώρησε σωστό να την παραδώσει σε εκείνον.

Γνωρίζοντας το τι επρόκειτο να γίνει με την ομάδα αποφάσισα να αποχωρήσω απο αυτήν με ψηλά το κεφάλι και έχοντας τη συνείδησή μου καθαρή , γιατί προσπάθησαμε για κάτι καλύτερο για αυτή αλλά δεν μας το επέτρεψαν!

Επειδή έχω υπηρετήσει αυτή την ομάδα επι έξι χρόνια (2008-2011 και 2014-2017) δίνοντας απεριόριστο χρόνο και αρκετά χρήματα, θλίβομαι με τη σημερινή της εικόνα.

Δυστυχώς την παρούσα στιγμή δεν έχω τη δύναμη να βοηθήσω και ειδικά με αυτόν τον κύριο στο τιμόνι της ομάδας. Έχω εμπειρία συνύπαρξης τριών περίπου χρόνων!

Είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος και τα χρήματα πολλών Σπαρτιατών και Λακώνων τα τελευταία έτη, γιατι όλοι ήταν κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, απο το Α’ τοπικό έως την football league.

Και όλα αυτά για μια εμμονή ενός ατόμου να θέλει να γίνει πρόεδρος ΠΑΕ με το «έτσι θέλω»!

Και τέλος να επισημάνω με αφορμή τα περί πληρωμών των προσφυγών, οτι τακτοποιούνται απο τον κ.Γιαννακόπουλο και να μη μας λέει οτι τα τακτοποίησε αυτός!
Αυτά για τώρα…

ΥΓ1. Οταν φέρνεις ποδοσφαιριστές που εχουν μάνατζερ τον άνθρωπο που έλεγε οτι θα διαλυθεί η ομάδα της Σπάρτης, αυτά παθαίνεις δυστυχώς και για αυτό εισαι αποκλειστικά υπεύθυνος της κατάστασης αυτής και όχι μόνο.

ΥΓ2. Ρεάλ μπορεί να μην ήμαστε, αλλά ήμαστε ΣΠΑΡΤΗ!!!

Με εκτίμηση και σεβασμό στο φίλαθλο κόσμο της μεγάλης Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ

Δημήτρης Μπάρδης