Κατηγορούμενος και για ληστεία ο συνεργός στο μαχαίρωμα της Σπιάντζας

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Ο δράστης είχε αφαιρέσει από την ηλικιωμένη που κινούνταν πεζή με την άσκηση σωματικής βίας την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ

Συνελήφθη, χθες (30-10-2017) το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία.

Επισημαίνεται ότι, για τη σύλληψη του δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Πρωτοδικών Ηλείας, για το προαναφερόμενο αδίκημα.

Ειδικότερα, ο 26χρονος πριν τρεις ημέρες το βράδυ, στον Πύργο, προσέγγισε 79χρονη ημεδαπή, που κινούνταν πεζή και με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα, ενώ η ηλικιωμένη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Πύργου.

Για τον εντοπισμό του δράστη, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πραγματοποίησαν μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 26χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, για άλλη υπόθεση κατά την οποία, προχθές το απόγευμα, στον Πύργο είχε μεταβεί μαζί με μια 20χρονη σε οικία 21χρονου ημεδαπού, στην Σπιάνζτα Ηλείας, όπου η δράστιδα προκάλεσε σωματική βλάβη σε 21χρονο ημεδαπό, τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, ενώ οι αστυνομικοί είχαν βρει ένα μαχαίρι στην κατοχή του 26χρονου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.