Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση με το Γιάννη Βρούτση

Με μεγάλη επιτυχία, τόσο ποσοτική όσο και ποιοτική, έλαβε χώρα η πολιτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η ΝΟΔΕ Λακωνίας με την ΟΝΝΕΔ του Νομού, στο Leonidas Palace. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο τέως υπουργός Εργασίας, κύριος Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος ανέπτυξε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τα ασφαλιστικά και εργασιακά ζητήματα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της ΝΕ της ΟΝΝΕΔ Λακωνίας, κύριος Χρήστος – Ανδρεάς Κοκκορός, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία της ενεργοποίησης νέων ανθρώπων, γεγονός που αποδεικνύει την αλλαγή σελίδα του κόμματος, καθώς και τον καθοριστικό ρόλο που θα διαδραματίσει η Νέα Δημοκρατία στη νέα εποχή της χώρας.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λακωνίας, Βασίλης Ορφανός, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν πολυάριθμα στελέχη του κόμματος από το νομό Λακωνίας και όχι μόνο.

Ακολούθησε η ομιλία του κυρίου Βρούτση, ο οποίος έκανε λόγο για τις δομικές αλλαγές που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία, μιας και θα είναι η νικήτρια των επόμενων εκλογών. Φυσικά, δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του προς τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, από την οποία η χώρα έχασε 30 δισ.