Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σοφία Καμπανάρη στον Παλαιστικό Σπάρτης

Η Σοφία Καμπανάρη αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη για τον σύλλογο μας

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Ελευθέρας Πάλης και τέως μέλος της Εθνικής Ελλάδος Σοφία Καμπανάρη είναι πλέον στον σύλλογο του Παλαιστικού Σπάρτης για να βοηθήσει την αναδείξει νέων ταλέντων στο γυναικείο φύλο αλλά και να δώσει τις γνώσεις της πάνω στα μυστικά της Ελευθέρας Γυναικείας Πάλης σε όποιο καορίτσι το επιθυμεί.

Καμπαναρη1Καμπαναρη2Καμπαναρη3Με τις επιδόσεις της στο Άθλημα και τα μετάλλια που έφερε στην χώρα μας η Σοφία Καμπανάρη ήταν απο τα βασικά στελέχη της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στην Ελευθέρα Πάλη. Ο τραυματισμός της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 της στέρησε το μετάλλιο.

Εδώ και λίγα χρόνια ζει με την οικογένεια της στην Λακωνία και συγκεκριμένα στην Απιδιά του Δήμου Ευρώτα και θα βρίσκεται στις προπονήσεις του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης για να στηρίξει την προσπάθεια αναβάπτισης του αθλήματος στο νομό μας.

Η Σοφία Καμπανάρη θα βρίσκεται και στις δυο παλαίστρες της Λακωνίας τόσο στην Σπάρτη όσο και στην νεοσύστατη στην Σκάλα.

Καμπαναρη Λυμπερης Παυλακος ΣκαλαΟι προπονήσεις στην Σπάρτη πραγματοποιούνται στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Σπάρτης.

Δευτέρα 6-8

Τετάρτη 6-8

Πέμπτη 6-8

Παρασκευή 8-10

Σάββατο 6-8

Οι προπονήσεις στην Σκάλα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο (κερκίδες) στο Γήπεδο Σκάλας.

Τρίτη 5-7

Πέμπτη 5-7

Παρασκευή 5-7

Τα κορίτσια μπορούν να ξεκινήσουν όπως και τα αγόρια από τεσσάρων ετών μαθαίνοντας την Ελευθέρα Πάλη.