Γνήσια Σπαρτιάτισσα – Έπεσε με το κεφάλι ψηλά η Χριστιάνα Γαλιάτσου!

Εντυπωσίασε, αλλά δυστυχώς έμεινε εκτός η Χριστιάνα Γαλιάτσου!

Ένα derby παίχτηκε στα DUELS του Rising Star, με τη Σπαρτιάτισσα Χριστιάνα Γαλιάτσου να χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Έχοντας εντυπωσιάσει με την ερμηνεία της στο τραγούδι Αυτή η νύχτα μένει του Σταμάτη Κραουνάκη κι έχοντας πετύχει 86%, ο κώστας Μακεδόνας έριξε στη μάχη την Γεωργία Κυριακίδου, για να … χτυπήσει την παίκτρια της Δέσποινας Βανδή!

Το ποσοστό της Κυριακίδου έφτασε στο 86%, αλλά το σύστημα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο και αφού είχε ολοκληρωθεί η ερμηνεία της, προστέθηκε 1%, στέλνοντας τη διαγωνιζόμενη του Κώστα Μακεδόνα στην επόμενη φάση!

Όπως γίνεται αντιληπτό, η στρατηγική του αντίπαλου κριτή, Κώστα Μακεδόνα, ήταν -όπως αποδείχθηκε- κίνηση ματ, ώστε να επηρεάσει το κοινό με βάση την παράδοση της χώρας.

Να τονιστεί ότι ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να δώσει αρνητική ψήφο στη Γεωργία Κυριακίδου, κάτι που δεν έκανε τελικά, αλλά οι κριτικές που απέσπασε η Χριστιάνα, στην πιο δυνατή της στιγμή στο Rising Star, από όλους τους κριτές ήταν διθυραμβικές. Ωστόσο, αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και μπορούν να θέσουν εκτός διαδικασίας καλλιτέχνες που αγγίζουν το σπουδαίο ποσοστο του 86%!

Όπως και να έχει, η Χριστιάνα Γαλιάτσου απέδειξε με τις φωνητικές της ικανότητες ότι θα διαγράψει τη δική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού και σίγουρα θα μας … απασχολήσει στο μέλλον! Η άψογη ερμηνεία της, η λάμψη και η ιδιαίτερη χροιά της είναι τα συστατικά, στα οποία η Χριστιάνα θα χτίσει το καλλιτεχνικό της μονοπάτι, στο οποίο ήδη έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται και να αποκτά διαχρονικό χαρακτήρα.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, γιατί αξίζει τα καλύτερα!

Απολαύστε την ερμηνεία της!

https://www.youtube.com/watch?v=wtI923-VJfc