ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.: “Πλήρως αδειοδοτημένος ο αγώνας ταχύτητας στην Τρίπολη”

Το Αθλητικό Σωματείο Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) εκφράζει τη λύπη και τη συμπαράστασή του στους ανθρώπους και τα μέλη των οικογενειών τους που επηρεάστηκαν από το ατύχημα που συνέβη στον όγδοο, και τελευταίο της ημέρας, αγώνα του 2ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος, το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. βρέθηκε στο πλευρό των τραυματιών που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», και εξακολουθεί να παρακολουθεί την, ομαλά εξελισσόμενη, πορεία της υγείας τους. Καθώς, επίσης, και να τους ενημερώνει για τις ασφαλιστικές καλύψεις προς τρίτους που συνοδεύουν κάθε αγώνα αυτοκινήτου που διεξάγεται στην ελληνική επικράτεια, και φυσικά των αγώνων του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. – αναγνωρισμένου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς και από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ).

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, επίσης, διευκρινίζει ότι ο αγώνας είχε την πλήρη αδειοδότηση που προβλέπει ο Νόμος και το Καταστατικό της ΟΜΑΕ, καθώς και ότι είχε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει ο Γενικός Κανονισμός των αγώνων Ταχύτητας Αυτοκινήτων.

Με την βεβαιότητα ότι τα συμπεράσματα του ατυχούς συμβάντος της Τρίπολης θα συμβάλλουν στη διαρκή διεύρυνση της συζήτησης για την περαιτέρω πρόβλεψη ατυχημάτων στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. εκφράζει στους ανθρώπους που επηρεάστηκαν από το συμβάν τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση.