Νεκρός 77χρονος ξυλουργός στο Βλαχιώτη! Συγκλονιστική μαρτυρία στον FLY!

H απρόσμενη θεομηνία που έπληξε και το νομό Λακωνίας εκτός από τις μεγάλες καταστροφές που έχει προκαλέσει,ήταν η αιτία  να χάσει τη ζωή του ένας συνάνθρωπός μας. Νεκρός ανασύρθηκε χθες το απόγευμα ένας 77χρονος άνδρας από χείμαρρο στην περιοχή του Βλαχιώτη Λακωνίας.

Ο άτυχος συνταξιούχος ξυλουργός παρασύρθηκε από χείμαρρο μαζί με την σύζυγό του στην αυλή του σπιτιού τους που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το νηπιαγωγείο.Τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν 100 μέτρα μακριά, ο 77χρονος δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό,ενώ από θαύμα σώθηκε η 70χρονη γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Σπάρτης.

Το τραγικό περιστατικό περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στον FLY 89.7 ο συγγενής του θύματος κύριος Χρόνης.

Ακούστε το συγκλονιστικό ηχητικό ρεπορταζ

Την είδηση επιβεβαίωσε στον FLY ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γυθείου.

Οι πληροφορίες και το ρεπορταζ στον ραδιοφωνικό σταθμό FLY 89.7 όπως μεταδόθηκε χθες το μεσημέρι.

Δυστυχώς οι πληροφορίες που μετέδωσε ο FLY 89.7 επιβεβαιώθηκαν.Ακροατής του σταθμού επικοινώνησε το μεσημέρι (ώρα 13:00) για να μας ενημερώσει ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες χείμαρρος είχε παρασύρει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα από την αυλή του σπιτιού τους.Η σύζυγος πρόλαβε να πιαστεί από το κορμό ενός δέντρου ,όμως ο άντρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και από τότε αναζητείται.Η οικία τους βρίσκεται απέναντι από το Νηπιαγωγείο Βλαχιώτη..

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στους νομούς Λακωνίας και Μεσσηνίας επιχειρούν 37 συνεργία άντλησης υδάτων, που αποτελούνται από 86 πυροσβέστες με 40 οχήματα, δύο ερπυστριοφόρα, δύο φορτηγά με 40 φορητές αντλίες, τέσσερις σωστικές λέμβοι και δύτες της 1ης ΕΜΑΚ.

Η ενίσχυση των δυνάμεων θα κλιμακωθεί εάν αυτό απαιτηθεί.

Χθες πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο διοικητήριο της Περιφέρειας στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή και κυβερνητικού κλιμακίου για τον συντονισμό αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και για την ανακούφιση των πληγέντων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και Υποδομών Ντίνα Νικολάκου, εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας.