«Δάνεια – Τράπεζες: Τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις»

Τη Δευτέρα, 21η Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Λυκούργου 61 • Σπάρτη) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο και την οποία διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Η Ημερίδα έχει θέμα: «Δάνεια – Τράπεζες: Τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» και η ενημέρωση θα βασίζεται και θα περιλαμβάνει όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων.

Καλούμε τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορο στην άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ! Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής -ΔΩΡΕΑΝ- προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στον παρακάτω σύνδεσμο (Link): http://vpnegotiations.gr/vp/ ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2130 238504, 693 2286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.