Βίλλα στη Μύκονο το χειμώνα;

Γιατί να ενοικιάσεις Βίλλα στην Μύκονο το Χειμώνα, αφού τα νησιά έχουν ζωή μόνο το καλοκαίρι;

Εύλογη απορία αλλά… είναι όντως αλήθεια πως η Μύκονος το Χειμώνα δεν αξίζει να την επισκεφτείς;

Είτε για χειμώνα είτε για καλοκαίρι… μια βίλλα στη Μύκονο αξίζει να την κάνεις δική σου! Νοίκιασε μια βίλλα στην Palkogianni Real Estate το Χειμώνα και θα καταλάβεις τι εννοούμε…!

Το χειμώνα στην Μύκονο…
Εν αντιθέση με τους καλοκαιρινούς μήνες, η Μύκονος – το νησί των ανέμων- είναι από τα ήρεμα νησιά που η διαμονή τους σε αυτά σε χαλαρώνει στο έπακρο!
Εάν και εσύ είσαι από τους ανθρώπους που αγαπούν το γαλάζιο και τα νησιά της χώρας μας αλλά παράλληλα θες να ηρεμήσεις στις χειμερινές σου διακοπές τότε μην φοβηθείς να νοικιάσεις την βίλλα σου στο νησί!

Πέρα από την ηρεμία που σου εξασφαλίζει το νησί εάν το επισκεφτείς χειμώνα, οι εναλλακτικές σου κατά την διαμονή σου σε αυτό παραμένουν οι ίδιες με αυτές που θα είχες αν νοίκιαζες μια βίλλα το Καλοκαίρι!

• Τα αξιοθέατα παραμένουν στην θέση τους!
Το να επιλέξεις να βρεθείς στο νησί Καλοκαίρι ή Χειμώνα είναι ακριβώς το ίδιο από την πλευρά των αξιοθέατων που μπορείς να απολαύσεις! Η Palkogianni Real Estate σου διαθέτει βίλλες προς ενοικίαση στα καλύτερα και πιο κεντρικά σημεία για να μην χάσεις μνημείο για μνημείο, αξιοθέατο για αξιοθέατο!

Επίσης, κατά τους χειμερινούς μήνες οι πεζοπορίες που διοργανώνονται στο νησί είναι πολλές το ίδιο και οι ποδηλατάδες! Να λοιπόν, ένας ακόμη λόγος να επιλέξεις να βρεθείς στην Μύκονο το Χειμώνα!

• Ο καιρός δεν είναι τόσο ακραίος όσο σε άλλα νησιά το Χειμώνα!
Τόσο το κλίμα όσο και ο καιρός στην Μύκονο είναι ήπιος. Οι θερμοκρασίες δεν είναι ιδιάιτερα χαμηλές και οι βροχές καθόλου συχνές σε σύγκριση με άλλα νησιά!
Ακόμα και από την πλευρά του καιρού να το δεις, η ενοικίαση μιας βίλλας στη Μύκονο σε καλεί!

• Τα πάρτι και τα Events δεν σταματούν ούτε το Χειμώνα!
Η ζωή στην Μύκονο δεν τελειώνει το Καλοκαίρι! Αυτό μπορούμε να στο εγγυηθούμε!
Τόσο στο χώρο της Palkogianni Real Estate όσο και σε διάφορα γνωστά club και bar του νησιού η διασκέδαση δεν σταματά!

Στο χώρο της Palkogianni Real Estate συχνά διοργανώνονται πάρτι με γνωστούς καλλιτέχνες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού!

Οι επιλογές δεν σταματούν στο χώρο αυτό όμως! Τα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα του νησιού είναι εξίσου υπέροχα αν θες να απολαύσεις το ποτό σου και να διασκεδάσεις στα στενά της Μυκόνου!

Για αυτούς που θέλουν ηρεμία τον Χειμώνα, για όσους θέλουν να χαρούν τν διαμονή τους με ηλιόλουστο καιρό και λιγοστό κρύο αλλά και για αυτούς που θέλουν να ζήσουν μια έντονη ζωή στο νησί αλλά δεν πρόλαβαν το καλοκαίρι…. Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ!

Ενημερώσου στη Palkogianni Real Estate για τις διαθέσιμες βίλλες προς ενοικίαση για αυτό το Χειμώνα πριν να είναι αργά! Βιάσου γιατί πολύ είναι αυτοί που ήδη έχουν κάνει κράτηση στη δική τους βίλλα!

Το προσωπικό της Palkogianni Real Estate είναι στη διάθεσή σου και κάτι παραπάνω από πρόθυμο να σε βοηθήσει να επιλέξεις το χώρο που θες!