Αφίσες που σε ταξιδεύουν

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι για να πας ένα ταξίδι χρειάζεσαι πολλά….

Χρόνο, χρήματα, όρεξη, διάθεση, προγραμματισμό, παρέα, ρούχα, εξοπλισμό και άλλα πολλά πολλά πολλά…

Για να φέρεις όμως τα ταξίδια σε σένα εύκολα και γρήγορα τι χρειάζεσαι; ΑΦΙΣΕΣ!
Ναι, ναι καλά διαβάζεις! Τα τοπία, τα μνημία, τα μαγαζιά ακόμα και οι δρόμοι στα μέρη που θες να επισκεφτείς μπορούν εύκολα να σε συντροφεύουν κάθε μέρα και νύχτα μέχρι τελίκα να καταφέρεις να τα επισκεφτεις!

Δεν είναι αστείο, γίνεται! Πολύς κόσμος το κάνει! Γιατί να μην το δοκιμάσεις!
Πάρε μια γεύση από την σελίδα Αφίσες και Poster από Πόλεις & Χάρτες – https://walls.gr/

Λονδίνο
Ποιος δε θα ήθελε να πάει (ή να ξαναπάει) ή να είναι τώρα στο Λονδίνο; Εσύ μπορείς απλούστατα να τρως και να το βλέπεις σε μια αφίσα! Δίχως να κρυώνεις ή να ανησυχείς μήπως απότομα πιάσει κάποια βροχη!

Μιλάνο
Η Πλατεία Duomo ή αλλιώς Piazza del Duomo όπως την λένε οι Ιταλοί είναι απλά υπέροχη! Εκεί βρίσκεται και ο καθεδρικός ναός του Duomo ο οποίος είναι ένα από τα μνημεία της πόλης. Ο γοτθικός ρυθμός και η αρχιτεκτονική του κτιρίου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο – είτε έχει είτε όχι γνώσης ιστορίας και αρχιτεκτονικής! Αν δεν έχεις πάει να πας! Μέχρι τότε με μια αφίσα… φέρε τον στο σπίτι σου!
Αν από την άλλη είσαι πιο πολύ λάτρης της μόδας παρά του αξιοθέατου … στην πρωτεύουσα της μόδας υπάρχει η γνωστη περιοχή Quadrilatero d’Oro! Εκεί είναι εδραιωένοι οι μεγαλύτεροι οικη μόδας όπως Prada, Versace και Valentino. Μια εικόνα του δρόμου αυτου, σε μια αφισα, σου δημιουργει την αίσθηση ότι είσαι εκέι και κάνεις τα ψώνια σου! Υπέροχο!

Τόκυο
Μαγείρεψε κατι από την κουζίνα της Ιαπωνίας και κάτσε να τα πούμε! Είναι μαγευτικό, λαμπερό, ιδιαιτερο. Είναι ένας προορισμός σταθμός από όσα λένε όση έχουν καταφέρει να πάνε.
Ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα στο Τόκυο είναι το Senso-ji Temple που είναι ο παλαιότερος ναός που μπορεις να βρεις στην πόλη.
Δε χρειάζονται πολλα λόγια, μόνο μια αφίσα…!
Δες λίγο το ναό και οραματίσου που θα ταίριαζε στο χώρο σου!

Παρίσι
Αχ…Παρίσι… Η Πόλη του Φωτός! Αν δεν έχεις ήδη μια αφίσα του … ή δεν είχες μπει στο πειρασμο να πάρεις όσο ήσουν ένας ερωτευμένος νέος ή νέα… ποτέ δεν είναι αργά! Οι επιλογές πολυάριθμες!
Από τον λατρεμένο πύργο του Αιφελ, την Παναγία των Παρισίων, το Μουσείο του Λουβρου μεχρι και τους υπέροχους κήπους που έχουν στο Παρίσι! Κήπους με ατελείωτο πράσινο και όμορφα λουλουδια σε ποικηλία χρωμάτων!
Κάτι από όλα αυτά σιγουρα θα ήθελες να διακοσμει το δωμάτιο σου ανεξάρτητα την ηλικία σου!

Μαλδίβες
Το ξέρουμε ότι οι Μαλδιβες δεν είναι για όλους … παρά μόνο για αυτούς που είναι λάτρης των ζεστών μηνών του έτους και του καλοκαιριού!
Αν έχεις κάνει εικόνα ήδη τις διακοπές σου εκεί… συνεχισε να διαβάζεις! Είσαι ένας από αυτούς!
Ίσως απογοητευτεις, ίσως και όχι….
Αυτό που θα προτεινουμε εμεις ως αντιπροσωπευτική αφίσα για τις Μαλδιβες, δεν είναι ναος, δρόμος, μνημείο, άγαλμα ή μουσείο αλλά…. Παραλίες, παραλίες και πάλι παραλίες! Λογικό ε;

Ακόμα και αν δεν σε τρελαίνει η ιδέα τις αφίσας, θες το real το πραγματικό, ή την δοκιμάσεις αλλά και πάλι δεν… μη ξεχνάς να ταξιδεύεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!