Αργύρης Ναστόπουλος-Exclusive Mix στο νέο πρόγραμμα του FLY

Κάθε Κυριακή 12-2 το μεσημέρι στον αέρα του FLY 89,7 ακούστε μοναδικά mix όλων των μεγάλων ελληνικών και ξένων επιτυχιών της εποχής με τον Αργύρη Ναστόπουλο.

WHO IS WHO

Ο Αργύρης Ναστόπουλος, έγινε ευρύτερα γνωστός στο μουσικό κοινό από την συμμετοχή του στο δημοφιλές boy band, ONE. Το συγκρότημα ηχογράφησε με την MINOS-EMI συνολικά 6 albums, με αποκλειστικό συνεργάτη στην σύνθεση τον αναγνωρισμένο Κύπριο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και οι συνολικές πωλήσεις ξεπέρασαν το 1.000.000 αντίτυπα. Κορυφαία στιγμή για τους ΟΝΕ, ησυμμετοχή στον 47ο διαγωνισμό τραγουδιού
της Eurovision στο Ταλίν της Εσθονίας όπου εκπροσώπησαν την Κύπρο με το τραγούδι Gimme – Gimme του Γιώργου Θεοφάνους και κατέλαβαν την 6η θέση. Μετά την διάλυση των ONE, o Αργύρης Ναστόπουλος ασχολείται συστηματικά με την σύνθεση τραγουδιών, το ραδιόφωνο ως παραγωγός με την εκπομπή Exlusive Mix και την διοργάνωση θεαμάτων ενώ παράλληλα εργάζεται ως DJ σε private parties και επιλεγμένους χώρους.
To 2015 και στα πλάισια της συνεργασίας του με τον όμιλο Have Fun δημιούργησε το προσωπικό του δισκογραφικό label, την Keys Records.
O Αργύρης Ναστόπουλος στα 20 χρόνια της μουσικής του πορείας έχει συνεργαστεί με τους εξής καλλιτέχνες: Γιάννη Πάριο, Πασχάλη Τερζή, Άννα Βίσση, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Μαζωνάκη, Ελένη Δήμου, Καίτη Γαρμπή, Βασίλη Καρρά, Ευρυδίκη, Άντζελα Δημητρίου, Σάκη Ρουβά, Χρήστο Δάντη, Νίκο Καρβέλα, Πάνο Κιάμο, Demy, Joe Cocker, Natalie Imbruglia κ.α.

Ξεκινάμε
►Kάθε Κυριακή | 12.00-14.00 Argyris Nastopoulos | Fly Radio 89.7 FM Σπάρτη (Sparti)Greece
Ακούστε μοναδικά mix όλων των μεγάλων επιτυχιών της εποχής
► Συντονιστείτε ,δυναμώστε και ακούστε Live : FLY 89.7 Live

https://www.facebook.com/flynews.gr/videos/1942901905922444/

◆ Follow me ON SOCIAL . . .
回 Official Facebook Page : ArgyrisNastopoulos
回 Instagram : argyrisnastopoulos
回 Sound Cloud: dj argyris nastopoulos
#exlusivemix #argyrisnastopoulos #radioshow #megalesepityxies #eurota #elafonisos #monembasia #sparti #manis #lakonia #flyradio897fm