Αξιοποίησε τα παλιά Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων σου

Ώρα για διακόσμηση!

Το αυτοκίνητό σου θέλει αλλαγή! Δε θες να χαλασείς πολλά λεφτά και να πάρεις καινούργιο οπότε θα κινηθείς στη λύση των ανταλλακτικών!
Τα τμήματα που θα αφαιρέσεις για να τα αντικαταστήσεις με Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων & Φανοποιείας τι θα τα κάνεις όμως;
Έχουμε μια ιδέα!
Ή μάλλον έχουμε πολλές ιδέες… ανάλογα με το Ανταλλακτικό Αυτοκινήτου που θες να αντικαταστήσεις με ένα αντίστοιχο καινούργιο!
Πάμε να δούμε κάποιες από αυτές!

ΙΔΕΑ Νούμερο 1
Κάνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου τραπεζάκι και αγόρασε νέα!
Είναι τόσο απλό και οικονομικό! Δε χρειάζεσαι καν βάσει για να στηρίξεις τα παλιά αυτά λάστιχα!
Τοποθέτησε όσα λάστιχα αυτοκινήτου έχεις το ένα πάνω στο άλλο και βάλε στο πάνω μέρος τζάμι ή ξύλο – ανάλογα πως έχεις φανταστεί το τραπέζι σου!
Μια ακόμη ιδέα που έχουμε και θα ήταν κρίμα να μην αξιοποιήσεις είναι να βάψεις τα λάστιχα σε χρώματα της επιλογής σου! Θα ζωντανέψεις τόσο τα παλιά σου λάστιχα όσο και την διακόσμηση του χώρου που θα τοποθετήσεις το αξιοπερίεργο τραπεζάκι σου!
Το να βάλεις χρώμα μπορεί να είναι και η λύση για να καλύψεις τυχόν φθορές που έχουν υποστεί τα λάστιχα!

ΙΔΕΑ Νούμερο 2
Αντί να ανακυκλώσει το παλιό Ανταλλακτικό Αυτοκινήτου σου (που είναι εξαιρετική λύση) ή να το πετάξεις, κάνε το ένα όμορφο διακοσμητικό ρολόι τοίχου!
Πιο συγκεκριμένα, κράτησε την παλιά σου ζάντα, χρωμάτισέ την, βάλε της δείκτες και ένα μηχανισμό και έγινε ρολόι.
Αν δε θες να μπλέξεις με μηχανισμούς βάλε μόνο δύο υποτιθέμενους δείκτες!
Σίγουρα θα κερδίσει τα βλέμματα όλων ακόμα και σαν διακοσμητικό στοιχείο, κι ας μην δείχνει την ώρα!

ΙΔΕΑ Νούμερο 3
Φτιάξε όμορφες χειροποίητες φιγούρες στις μορφές που εσύ θα επιλέξεις και που σου αρέσουν με κάθε λογής μικρό και παλιό Ανταλλακτικό Αυτοκινήτου!
Είναι εξαιρετικό! Είναι μόνο για τους πιο δημιουργικούς και για αυτούς που έχουν φαντασία και χρόνο να διαθέσουν στην κατασκευή.
Σίγουρα θέλει και κάποια υπομονή!
Θα χρειαστείς κόλλες σε υγρή μορφή, επαγγελματικές, για να εξασφαλίσεις την στήριξη και σύνδεση των τμημάτων του αγαλματίδιου σου ή της φιγούρας σου.
Μόλις το ολοκληρώσεις μπορείς να το τοποθετήσεις σε γραφείο ή όπου αλλού θες ακόμη και να το δωρίσεις!
Και μην ξεχνάς, είναι χειροποίητο άρα και μεγάλης αξίας! Μπορεις και να το εκθέσεις ή απλά να το κρατήσεις στη συλλογή σου γιατί αν ξεκινήσεις με ένα σίγουρα θα δημιουργήσεις περισσότερα!

ΙΔΕΑ Νούμερο 4
Φτιάξε μια υπέροχη κρεμάστρα με Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων!
Τι θα χρειαστείς; Τα χερούλια από παράθυρα αυτοκινήτου, ένα κομμάτι ξύλου μεγέθους της επιλογής σου, χρώμα για να βάψεις το ξύλο και γυαλιστικό για να γυαλίσεις χερούλια και ξύλο, καρφιά για να στηρίξεις την κρεμάστρα σου και … όρεξη για δημιουργία!

Αν τα καταφέρεις θα θες να κρεμάς το μπουφάν σου συνέχεια στην χειροποίητη κρεμάστρα σου που κατασκεύασες εσύ ο ίδιος από Ανταλλακτικά Αυτοκινήτου!
Αν δε θες να κρεμάς μπουφάν γιατί φοβάσαι ότι από το βάρος δε θα αντέξει τότε κρέμασε τα κλειδιά σου ή ότι άλλο θες!
Φρόντισε το ξύλο να είναι καλής ποιότητας και επέλεξε χρώματα όπως το πράσινο και το καφέ για να το βάψεις ώστε να δώσεις και μια πιο vintage διάθεση στην κατασκευή σου!