Ανείπωτη τραγωδία στη Δυτική Μάνη: Έκαψε τον ανάπηρο πατριό του

Με μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία μπήκε το 2018 στην Μεσσηνία.

Τη Δευτέρα 01.01.2018 περίπου στις 12:30 στον Άγιο Νικόλαο της Δυτικής Μάνης ένας άνδρας ηλικίας 34 ετών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανό τον 65χρονο πατριό του, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Όλες οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας

Ο δράστης κατευθύνθηκε στο σπίτι όπου κατοικεί η μητέρα, που είναι καθηγήτρια Αγγλικών και ο πατριός του, με τον οποίο διαμένει μαζί από 10 ετών. Καλεσμένη ήταν και η θεία του αλλά και ένα φιλικό πρόσωπο, λόγω των εορτών. Ο 34χρονος μπήκε στην οικία κρατώντας ενα μπιτόνι με βενζίνη και περιέλουσε τη μητέρα του η οποία αν και αρχικά αιφνιδιάστηκε, τελικά κατάφερε να τρέξει και να ξεφύγει. Ο νεαρός άντρας όμως στη συνέχεια αφού επίσης έλουσε με βενζίνη τον καθηλωμένο στο καροτσάκι πατριό του, τον έκαψε ζωντανό. Μάλιστα δε σταμάτησε εκεί και λίγο αργότερα έβαλε φωτιά μπροστά στην πόρτα γειτονικού σπιτιού, αλλά απομακρύνθηκε έγκαιρα από τον ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flynews o 34χρονος που εργαζόταν ως ντελιβεράς, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα πριν έξι χρόνια είχε εισαχθεί για δεύτερη φορά στο Δρομοκαΐτειο, απ’ όπου πήρε εξιτήριο, με την υπογραφή του πατριού του, το Σεπτέμβριο του 2017.

Αστυνομικές δυνάμεις ήδη βρίσκονται στην περιοχή για να διερευνήσουν την υπόθεση, ενώ ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές.

Δείτε το ρεπορταζ του FLY και του Τάκη Καρβουνιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα”