ΑΕ Σπάρτη: Ανακοίνωσε Κατσίκη,Ζουλιώτη και Παναγιώτου

Η Σπάρτη ανακοίνωσε την απόκτηση των Ζουλιώτη, Παναγιώτου και την ανανέωση των Κατσίκη, Οικονομόπουλου

Η αρχή έγινε την Δευτέρα (31/07) με την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα και η συνέχεια δόθηκε την  Τρίτη (01/08), με την Σπάρτη να ανακοινώνει ακόμα τέσσερις μεταγραφές.

Παίχτες της Σπάρτης λοιπόν είναι οι Παναγιώτης Κατσίκης, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Δημήτρης Ζουλιώτης και Σταύρος Παναγιώτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο με τον Παναγιώτη Κατσίκη. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο με τον Χαράλαμπο Οικονομόπουλο. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Δημήτρη Ζουλιώτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Εθνικό Αστέρα, Κόρινθο, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου, Λαμία και Καλλονή. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Σταύρο Παναγιώτου, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ολυμπιακό Βόλου και Παναιγιάλειο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».