Έσπασαν όχημα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Άγνωστοι δράστες, το βράδυ του Σαββάτου, 11 Μαρτίου, στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, έσπασαν σταθμευμένο ΙΧ όχημα, προκειμένου να το κλέψουν.

Ο οδηγός του οχήματος είχε σταθμεύσει το όχημά του στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου προκειμένου να επισκεφθεί ένα οικείο πρόσωπο το οποίο νοσηλευόταν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν φανταζόταν αυτό που είδε φεύγοντας και όταν πλησίασε το όχημά του.

Κάποιοι είχαν σπάσει το τζάμι του οδηγού, πιθανότατα με μία πέτρα, και είχαν εισέλθει στο όχημα με σκοπό να κλέψουν ό,τι πολύτιμο βρουν. Ίσως το βλέμμα των επιτήδειων δραστών να κέντρισε μία σακούλα από εμπορικό κατάστημα η οποία δυστυχώς όμως για αυτούς δεν περιείχε κάτι αξίας.

Αφού δεν βρήκαν κάτι να αρπάξουν τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας το όχημα ανοιχτό. Όταν στο σημείο έφτασε ο ιδιοκτήτης του οχήματος κάλεσε αμέσως την αστυνομία προκειμένου να κατήγγειλε το περιστατικό.

Στον χώρο του παρκινγκ δεν υπήρχε κανείς έτσι οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι.

Δυστυχώς η μη φύλαξη του χώρου το Νοσοκομείου επιτρέπει την δράση κλεφτών οι οποίοι δεν διστάζουν να σπάσουν οχήματα μόνο και μόνο για να αρπάξουν μια χαρτοσακούλα.

Όπως έδειξε η έρευνα που έγινε στο σημείο οι δράστες δεν αφαίρεσαν κάτι από το όχημα, όμως προκάλεσαν ζημιά, ύψους περίπου 300 ευρώ.

Έφη Καστραντά