Άγρια επεισόδια στο Αιγίνιο: Χτύπησαν ποδοσφαιριστές της Σπάρτης

Νεότερη Ενημέρωση 20:31

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν τελείωσε το ματς και οι παίχτες της Σπάρτης κατευθύνονταν στα αποδυτήρια δεχόμενοι έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Αιγινιακού. Τη στιγμή εκείνη ο Ράνος απευθύνθηκε στην κερκίδα λέγοντας “Εντάξει τι έγινε, χάσαμε” και αιφνιδίως δέχτηκε επίθεση πισώπλατα από το φροντιστή του Αιγινιακού.
Τα επεισόδια που ακολούθησαν κράτησαν αρκετά λεπτά ενώ διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια του διαιτητή και του παρατηρητή αγώνα. Πάντως και οι δύο στο φύλλο αγώνος έγραψαν ότι υπήρξε μόνο λεκτική επίθεση.

Πρώτη Ενημέρωση

Μετά το τέλος του αγώνα της Σπάρτης στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό, ομάδα οπαδών επιτέθηκε βίαια σε ποδοσφαιριστές της Σπάρτης και συγκεκριμένα χτύπησαν τους Ράνο, Δεινόπαππα και Δοδοντζάκη, του οποίου οι γιατροί έκαναν ράμματα στα χείλη.  Μάλιστα πληροφορίες του FLY κάνουν λόγο για την παρουσία “μπράβων στα αποδυτήρια όπου μαζί με τους εν λόγω οπαδούς έκαναν “ντου” εναντίον όλης της αποστολής της Σπάρτης.

Εν τω μεταξύ κριθηκε απαραίτητο η αποστολή της Σπάρτης να πάει στο κέντρο υγείας της πόλης διότι εκτός των τραυματιών,  παρουσιάστηκαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στους Μπουζούκη, Ζουλιώτη, Γραικό, Δεινόπαππα αλλά και στον πρόεδρο Δημήτρη Νικόλαρο.

Συνεχής Ενημέρωση Flynews.gr

Στη φωτο ο Δεινόπαππας. Εμφανή τα χτυπήματα που έχει δεχτεί στο πρόσωπο και τον λαιμό του.

Δοδοντζάκης ράμματα στα χείλη

Δηλώσεις Μάρκου Στεφανίδη:

Ο Μάρκος Στεφανίδης ήταν πολύ στεναχωρημένος για την ήττα, αλλά και το γκολ στις καθυστερήσεις που δέχθηκε η ομάδα του.

Ο Μάρκος Στεφανίδης χαρακτήρισε άδικη την ήττα της Σπάρτης από τον Αιγινιακό, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του δέχθηκαν επίθεση στο τέλος.

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Μάρκος Στεφανίδης, είπε πως οι ποδοσφαιριστές του έκαναν το δύσκολο που είναι η δημιουργία φάσεων, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν και στο γκολ.
Οι δηλώσεις του Μάρκου Στεφανίδη στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Το δεύτερο γκολ μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστικό σε περίπτωση ισοβαθμίας και δεν έπρεπε να το δεχθούμε αφού είχαν κερδίσει 1-0 στην Σπάρτη. Εμείς κάναμε 15 τελικές από τις οποίες οι δέκα είναι καθαρές φάσεις για γκολ και τελικά δεχθήκαμε ένα τέρμα από μισή φάση. Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος από μια τέτοια έκβαση στο παιχνίδι.

Θα πρέπει να προβληματιστούμε σε κάποια πράγματα που αφορούν την λειτουργία μας. Εμείς κάνουμε το δύσκολο που είναι να δημιουργείς τελικές ενέργειες, αλλά από εκεί και πέρα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο που αφορούν το ταλέντο του ποδοσφαιριστή, η ικανότητα του στο σκοράρισμα και το να μπορέσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές να αντέξουν την πίεση όταν καίει η μπάλα.

Δυστυχώς σήμερα δεν τα καταφέραμε σε αυτό το κομμάτι και είμαι προσωπικά πολύ στεναχωρημένος και κάναμε ότι μπορούσαμε μέχρι το τέλος, αλλάξαμε πράγματα και σχηματισμό στη διάρκεια με την επιλογή ενός άκρως επιθετικού σχήματος που είχε αρκετό ρίσκο. Από εκεί και πέρα είχαμε και άλλα προβλήματα, αφού πέντε παιδιά χωρίς να ξέρω τι έγινε ακριβώς είχαν πρόβλημα και αποχώρησαν με προβλήματα στο στομάχι.

Δεν είναι της δικής μου λογικής να βάζω την τύχη μέσα στο παιχνίδι, ούτε οι δικαιολογίες του δεν με πάει η μπάλα. Πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τώρα μπροστά μας είναι το παιχνίδι της Τετάρτης (25/4) με τα Τρίκαλα στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί σήμερα τους αξίζαμε και δεν τους πήραμε.

Τι είπε για τα επεισόδια:

Για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα θα ήθελα να πω ότι δεν έπρεπε να είχαν συμβεί. Στη φιλοξενία όταν ήρθαμε ήταν όλα εντάξει, αλλά στο τέλος χτύπησαν δύο, τρία παιδιά δικά μας. Βρέθηκαν δύο άνθρωποι απέξω και προπηλάκισαν άσχημα τους παίκτες μας και δεν ήταν το παιχνίδι τέτοιας έντασης που να δικαιολογεί τέτοιες ενέργειες στο τέλος. Δεν νομίζω πως αξίζαμε τέτοια μεταχείριση. Εύχομαι να μην ξαναγίνουν αυτά».