Χάνει το Capsis ο Peter Ηλιόπουλος;

Η ώρα για να ανοίξει και πάλι το Capsis στη Ρόδο φαίνεται ότι δεν αργεί καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η Eurobank, στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο, έχει επιλέξει τον προτιμητέο επενδυτή κι αναμένεται μέχρι το Πάσχα να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.

Ο reporter αναφέρει ότι το επιχειρηματικό σχήμα που φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να επιλέγεται είναι αυτό του επιχειρηματία Νίκο Κούτρα, που διαθέτει δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Κω. Το τίμημα σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η εν λόγω επιχείρηση ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, κόβοντας το νήμα από 26 ενδιαφερόμενους στην πρώτη φάση, 7 στη δεύτερη και 5 στην Τρίτη μεταξύ των οποίων ο όμιλος Λάμψα, ο όμιλος Γιάννη Δασκαλαντωνάκη, ο όμιλος του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία Πήτερ Ηλιόπουλου, ο όμιλος Σταματιάδη από τη Ρόδο.

Το Capsis στη Ρόδο (πρώην Sofitel Capsis) χτίστηκε στη δεκαετία του ‘70 και παραμένει κλειστό εδώ και πέντε χρόνια. Βρίσκεται στην Ιαλυσό, στην παραλία της Ιξιάς, πέντε χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου και έχει συνολική επιφάνεια 48.500 τ.μ., σε οικόπεδο 35.800 τ.μ., ενώ αποτελείται από πέντε κτήρια, στα οποία υπάρχουν συνολικά 691 δωμάτια, με δυναμική περίπου 1.820 κλινών. Το σημαν- ικό στοιχείο, όμως, είναι πως δια- θέτει από τους μεγαλύτερους συνεδριακούς χώρους στην Ευρώπη συνολικής δυναμικότητας 8.000 συνέδρων και μάλιστα, ειδικά για τις συνεδριακές του υποδομές.