Στη Λακωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης | Δείτε video

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία σήμερα και αύριο στη Λακωνία. Πριν λίγη ώρα συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο και στη συνέχεια θα επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης της Σπάρτης κάνοντας μια στάση στη Λέσχη Σύμμετρον

Δείτε ένα σύντομο αποκλειστικό video του flynews.

Ακολούθως, θα μεταβεί στην Αρεόπολη όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης, ενώ θα επισκεφθεί τα σπήλαια του Διρού.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Κότρωνα, το Σκουτάρι και το Φλωμοχώρι, περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού Λακωνίας στο Γύθειο, ενώ αργά το απόγευμα θα μεταβεί στη Νεάπολη για να ακούσει από κοντά πολίτες της περιοχής.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τους Μολάους, καθώς και βιοτεχνία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων στη Γλυκόβρυση, συσκευαστήριο Χυμών στις Αμύκλες και ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.

(Φωτογραφία Κυριάκος Διαμαντάκος)

Συνάντηση του πρώην προέδρου της παλακωνικής Αμερικής και Καναδά Δημήτρη Χίου με τον Κυριάκο μητσοτακη (φωτό Νίκος Σελίμος)

Δημοσιεύτηκε από Νικος Σελιμος στις Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Κοινοποίηση