Σπάρταθλον 2017 μέσα από τον φακό της ΛΕ.ΦΩ.Σ

Tο βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2017, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης και αυτή τη βραδιά θα βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων! Στη διασταύρωση των δύο κεντρικότερων δρόμων της Σπάρτης, Κων. Παλαιολόγου και Λυκούργου, από τις 21:30 μ.μ. μέχρι και τις 23:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ζωντανή παρουσίαση του Σπάρταθλον 2017 καθώς και στοιχείων που αφορούν τον αγώνα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη φωτογραφίες από το φετινό Σπάρταθλον, τις οποίες θα έχουν τραβήξει τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΛΕ.ΦΩ.Σ. καλύπτει φωτογραφικά τον αγώνα εδώ και 7 χρόνια, ενώ και φέτος με συνολικά 20 διαπιστευμένα μέλη της θα ακολουθήσει τον αγώνα των 246 χλμ, από την Αθήνα μέχρι και την Σπάρτη! Παράλληλα θα παρουσιαστούν ζωντανά videos του φετινού αγώνα, όλες οι τελευταίες εξελίξεις, καθώς και η πορεία των Σπαρτιατών Σπαρταθλητών.

Ελάτε να γνωρίσουμε το Σπάρταθλον εκ νέου, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης! Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:30 μ.μ. στη διασταύρωση των οδών Κων. Παλαιολόγου και Λυκούργου.

Συνδιοργάνωση: Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης
Χορηγός: Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης, Διοσκούρων 35, Σπάρτη