Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο του Ασπροκάμπου

Το έργο της βελτίωσης των υποδομών του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Τ.Κ. Ασπροκάμπου, Δ. Σικυωνίων, που ήταν μέροςτου Προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», εντάχθηκε και χρηματοδοτείται μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Η ένταξη του έργου αυτού στη νέα προγραμματική περίοδο έγινε έπειτα από τις συντονισμένες κινήσεις του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Κοινοτικών Πόρων καθώς και των Βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη στενή συνεργασία του Δήμου Σικυωνίων.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη,καθώς αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίαςκαι καλύπτει πραγματικές ανάγκες τόσο του τοπικού συλλόγου (ΑΟ Ασπρόκαμπος) όσο και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Προς αυτή την κατεύθυνση το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα γίνει προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης των ήδη υφιστάμενων αθλητικών υποδομών στην Κορινθία.

Η υλοποίηση αυτών των έργων στο Νομό και η ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και συνιστά ισχυρό κίνητρο για να μείνουν οι άνθρωποι στα χωριά μας και να έχουν πρόσβαση σε ασφαλείς και αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις.

Γράφειο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας