Κεραυνοί Προκοβάκη στον FLY: “Γίνεται προσπάθεια να χάσουν οι παραγωγοί τα χρήματά τους”

Κατόπιν της παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης, έως τις 15/06/2017, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημέρωσε τους παραγωγούς στις περιοχές των οποίων έγινε ανάρτηση Δασικών χαρτών να ελέγξουν εάν τα αγροτεμάχια που δήλωσαν και δηλώνουν στην Αίτηση του έτους 2017 για την καταβολή κοινοτικών ενισχύσεων, εμπλέκονται χωρικά στους αναρτημένους Δασικούς χάρτες.

Για τα αγροτεμάχια που εμπλέκονται, πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ανάλογα με την κατηγορία που εντάσσονται, πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων. Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας συντείνει στην ομαλή καταβολή των δικαιούμενων κοινοτικών ενισχύσεων για κάθε δικαιούχο, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, στην οποία γίνεται ξεκάθαρη διασύνδεση ενεργοποίησης δικαιωμάτων με τους δασικούς χάρτες.

Για το θέμα αυτό μίλησε, σήμερα, στον αέρα του FLY, ο επικεφαλής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας, κύριος Νίκος Προκοβάκης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γίνεται … προσπάθεια να χάσουν αρκετοί παραγωγοί τα χρήματά τους! Μάλιστα, εξέφρασε την απορία του για την ετεροχρονισμένη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ υποστήριξε ότι διαφαίνεται πολιτική κόντρα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Κοινοποίηση