Ένταση στο Μελιγαλά! Μέλη της Χρυσής Αυγής κατέβασαν το δήμαρχο από το βήμα! (video)

Ηλίας Κασιδιάρης: “Παχύδερμο ο Βενιζέλος”

Ένταση σημειώθηκε κατά τη χθεσινή εκδήλωση για το μνημόσυνο των θυμάτων της Πηγάδας! Μέλη της Χρυσής Αυγής με μπροστάρη το βουλευτή του κόμματος, Ηλία Παναγιώταρο, επιτέθηκαν φραστικά στο Δήμαρχο Μελιγαλά, αποκαλώντας τον “καραγκιόζη” κι αναγκάζοντάς τον για αποχωρήσει από το βήμα.

Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει η επιτροπή των θυμάτων του Μελιγαλά και τη συνέχεια της εκδήλωσης να αναλάβει η Χρυσή Αυγή. Νωρίτερα μικροεπεισόδιο σημειώθηκε και με μέλη της νεολαίας του ΛΑ.ΟΣ.  Ανάλογο επεισόδιο έλαβε χώρα και προς το τέλος της εκδήλωσης με μέλη άλλης εθνικιστικής ομάδας.

Στα πλαίδια της εκδήλωσης, το λόγο πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε “παχύδερμο” τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ενώ υποστήριξε πως μια φορά που βρέθηκαν στην προανακριτική επιτροπή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπαθούσε να μπει κάτω από το έδρανο αλλά “δε χωρούσε λόγω του περιττού του βάρους”.

Δήλωση Τατούλη για τα επεισόδια
«Η σημερινή ανοίκεια επίθεση στον Μελιγαλά αποκαλύπτει ξεκάθαρα εκείνους που προσπαθούν με όποιον άθλιο τρόπο να εκμεταλλευτούν τη σημερινή κρίση της χώρας για να προωθήσουν τη δική τους εξουσία», σημειώνει με γραπτή δήλωσή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί στο Μελιγαλά από τη Χρυσή Αυγή.

Ο Πέτρος Τατούλης υπογραμμίζει ότι, «ο Μελιγαλάς, η Ιστορία και οι Νεκροί μας ανήκουν στην Πελοπόννησο και όχι σε κάποιους χρυσαυγίτες, που περιφέρουν τον τραμπουκισμό τους λες κι η χώρα είναι γήπεδο και αυτοί χουλιγκάνοι».

Ο περιφερειάρχης καλεί την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να εγγυηθούν άμεσα την τήρηση του νόμου κι επισημαίνει ότι, «η σημερινή περίπτωση είναι μια περίπτωση κοινής ποινικής βίας».

{youtube}0JXKzOUsdR8{/youtube}

{youtube}VKI5K2wKH6s{/youtube}

{youtube}cRCC2MMlngo{/youtube}