Το τραγούδι που ξετρέλανε τους Έλληνες!(vd)

Oι Έλληνες έχουν ξετρελαθεί με το τραγούδι Prayer in C από Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz  θέλουν να το ακούνε συνέχεια, ψάχνουν να μάθουν ποιο είναι και όταν το μάθουν πάνε και το αγοράζουν!

Για πολλούς είναι ένα από τα τραγούδια του καλοκαιριού!
H συνεργασία του alternative – pop συγκροτήματος από την Γαλλία  Lilly Wood & The Prick με τον 27 χρονο DJ από την Γερμανία Robin Schulz στο Prayer in C,μαγεύει όποιον το ακούει!

Το Prayer in C στο απίθανο ρεμίξ του Robin Schulz έχει κατακτήσει το νο1 σε πωλήσεις στην Eλλάδα, Γερμανία,Αυστρία,Ελβετία και κατακτά την κορυφαία θέση σε όποια χώρα κυκλοφορεί.

Στην Ελλάδα το τραγούδι Prayer in C είναι το τραγούδι που αναζητούν περισσότερο στο Shazam αυτή την εβδομάδα ενώ πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Νο1 του     Ελληνικού Itunes chart.

Αν φύγουμε από την Ελλάδα και πάμε στο παγκόσμιο Shazam chart θα συναντήσουμε το τραγούδι στο Nο2(Στο Νο1 είναι το super hit των Nico and Vinz-Am I Wrong)

και αυτό είναι απίστευτο νούμερο αλλά και ένα ρεκόρ!

Στην ιστορία του Shazam δεν υπάρχει άλλο τραγούδι που ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει σε Αγγλία ή Αμερική και να έχει ανέβει τόσο ψηλά!

Το ίδιο απίστευτη πορεία έχει και στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας όπου το τραγούδι σε λιγότερο από ένα μήνα βρίσκεται λίγο έξω από τα 10 πρώτα!

Ο 27 χρονος DJ Robin Schulz ετοιμάζει αυτό τον καιρό το πρώτο του album.

Δείτε το video του Prayer in C  εδώ και ακούστε το στν FLY 89.7 radio:
{youtube}IcoqJCJlHbQ{/youtube}